Travis Kelce sa teší s priateľkou Taylor Swiftovou po postupe do finále Super Bowlu. FOTO: Profimedia.skProfimedia.sk/Profimedia - Standardni Obsah
StoryEditor

Príde, nepríde? Ľudia stávkujú, či sa Taylor objaví na Super Bowle a zasnúbi s Travisom

Nikola Michalkova10.02.2024., 10:00h

Objaví sa alebo sa neobjaví? Táto otázka momentálne trápi ľudí, ktorí stávkujú, či Taylor Swift stihne prísť na zápas svojho súčasného priateľa.

Lajkuj Brainee.sk na

Super Bowl sa pomaly blíži. Konať sa bude konkrétne 11. februára. Proti sebe sa postavia San Francisco 49ers a Kansas City Chiefs. Práve v tom druhom tíme hrá aj Travis Kelce, ktorý momentálne tvorí pár s populárnou americkou speváčkou Taylor Swift. Keďže sa speváčka zúčastnila na viacerých zápasoch, je jasné, že ľudia diskutujú, či sa objaví aj na tomto.

Prebiehajú stávky

Zatiaľ čo vo väčšine prípadov ľudia stávkujú na výsledok zápasu, tentokrát je to aj o niečom inom. Tohtoročný Super Bowl totiž ľudia využívajú na to, aby aj im Taylor Swift zarobila. Speváčka je momentálne v Tokiu, kde koncertuje v rámci jej úspešného Eras Tour. Už dlhšie sa špekuluje, či Taylor stihne prísť na zápas a využili to aj hazardné spoločnosti. Tie dávajú ľuďom možnosť vytvárať predpovede, čo sa stane, keď na Super Bowl príde a či vôbec príde, píše sa na portáli Unilad.

image

Stihne Taylor Swift Super Bowl, aby podporila Travisa Kelceho? Pár hodín pred výkopom bude 9-tisíc kilometrov od štadióna

Okrem stávok týkajúcich sa speváčkinho príchodu ľudia tipujú, koľkokrát sa objaví na kamere, ale aj to, aký odtieň rúžu bude mať na perách. A to nie sú všetky stávky. Ľudia dokonca tipujú, či sa rúž objaví na tvári Travisa, ak sa dvojica po zápase zasnúbi. Ale ani to nie je úplne najväčší extrém. Stávkujúci totiž môžu staviť aj na to, či dvojica toto podujatie využije na to, aby oznámila, že spolu čakajú dieťa.

Na webových stránkach sa dokonca objavili aj špekulácie, ktoré tvrdia, že speváčka by na Super Bowl mohla podporiť Joea Bidena, aby ho znovu zvolili za prezidenta. Táto správa si vyžiadala reakcie na sociálnej sieti X. „Tak to je divné,“ písal používateľ. „Stále je tam čas vymazať to,“ reagoval ďalší.

Stávky aj na iné osoby

Stávky sa netýkajú len samotnej speváčky. Hoci Tim Williams, riaditeľ PR spoločnosti BetUS hovorí, že „objem stávok na Taylor Swift by mohol doslova zdolať polčasovú show, čo sa týka objemu stávok.“

Avšak sú aj iné osoby, na ktoré ľudia môžu stávkovať. Ľudia môžu staviť na to, či sa na zápase objaví aj Donald Trump alebo Joe Biden, alebo či spevák Usher počas svojho vystúpenia spomenie aktuálneho prezidenta USA. Bude veľmi zaujímavé sledovať, ako stávky napokon dopadnú.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 03:10