Sting v BratislaveVivien
StoryEditor

Jedna z najväčších hudobných hviezd sa vracia na Slovensku. Sting vystúpi v Bratislave už v júni

kam20.11.2023., 10:00h

17- násobný držiteľ hudobných cien Grammy, miláčik slovenského publika Sting prichádza opäť na Slovensko. 1. júna 2024 odohrá svoj špeciálny koncert v bratislavskej Tipos Aréne. Ide o pokračovanie jeho celosvetového turné so špeciálnym programom, ktorý nadchol divákov po celom svete a je oceňovaný aj hudobnými kritikmi.

Lajkuj Brainee.sk na

Sting, doprevádzaný elektrizujúcou rockovou kapelou, predvedie v Bratislave nesmierne dynamické vystúpenie. Počas neho zaznejú najobľúbenejšie hity z jeho bohatej kariéry ako člena skupiny The Police aj ako sólového umelca.

image

Bratislavský koncert Roda Stewarta mení termín. Slováci si legendu rockovej scény užijú ešte skôr, ako sa pôvodne plánovalo

Britský denník The Times označil jeho koncertné vystúpenie za majstrovské dielo: “Sting je bez akýchkoľvek pochýb legendárnym interpretom so zlatým repertoárom”. Koncert vás strhne nadčasovými hitmi ako „Fields of Gold“, „Roxanne“, „Every Breath You Take“, „Message in a Bottle” spolu s jeho ďalšími ikonickými skladbami.

Výnimočný zážitok

Denník The Telegraph označil Stingov koncert za výnimočný zážitok a The Guardian sa o ňom samotnom vyjadril ako o jedinečnom umelcovi s “dokonalou popovou alchýmiou”.

Stingove cítenie hudby, úchvatný hlas a ikonické skladby sú pre mnohých symbolom kvalitného umenia. Príďte si ho vychutnať naživo do bratislavskej Tipos Arény 1. júna 2024.

Vstupenky budú v predaji od 24. novembra 2023 v sieti Ticketportal a na www.vivien.sk. Členovia Stingovho fan klubu majú príležitosť získať prístup k exkluzívnemu predpredaju lístkov na stránke www.sting.com

image

Sting v Bratislave

Vivien

STING 2024

1. JÚN 2024/TIPOS ARÉNA/BRATISLAVA

Vstupenky dostupné od 24. novembra 2023 od 10:00 hod. na www.sting.com,

v sieti Ticketportal a na www.vivien.sk

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 09:50