YouTube/Goonew 64
StoryEditor

Fanúšikovia zavraždeného rapera zostali v šoku. V klube vystavovali postojačky jeho zabalzamované telo

Miroslav Kamody06.04.2022., 12:00h
Lajkuj Brainee.sk na

Pred necelým mesiacom zasiahla fanúšikov amerického rapera Markella Morrowa, ktorý vystupoval pod umeleckým menom Goonew. Jeho matka pre NBC4 povedala, že jej syna strelili do chrbta v štvrti District Heights vo Washingtone počas lúpeže a ukradli veľký prívesok s ozdobami, ktorý vždy nosil.

Zabalzamované telo v klube

Ako píše Daily Mail, fanúšikovia sa však chceli s raperom rozlúčiť, a tak sa v nedeľu zúčastnili na akcii s názvom The Final Show. Tá sa konala v známom klube Bliss, ktorý sa dlhodobo považuje za „ideálne miesto pre sofistikovanú noc leňošenia a tanca“.

Podľa The Shade Room zaplatili ľudia 40 dolárov, aby sa na akciu dostali. Nie je úplne jasné, ako mala podľa nich vyzerať, no zrejme si mysleli, že zaznejú jeho najznámejšie skladby a ľudia si naplno užijú odkaz, ktorý zanechal. V skutočnosti sa však dočkali omnoho bizarnejšieho výjavu.

Videá z akcie totiž ukazujú nehybné zabalzamované telo zavraždeného rapera na pódiu, ktorý s otvorenými očami „sleduje” dav zabávajúcich sa ľudí. Telo je podopreté vo mikine s kapucňou od dizajnéra Amiri, roztrhaných džínsoch zdobených plameňmi a teniskách, doplnených hodinkami a zlatou korunou.

Zmiešané reakcie

Podivnosť celej situácie doplnil aj fakt, že telo osvetľovali farebné svetlá. V jednom momente bol dokonca odpálený ohňostroj tesne vedľa tela. Ľudia na sociálnych sieťach začali okamžite reagovať a hovorili, že vystavenie jeho tela v tejto polohe bolo „čudné“, „znepokojujúce“ a „neúctivé“, píše Daily Mail.

Našli sa aj takí, ktorí mali opační názor a tvrdili, že jeho rodina to tak chcela. Podľa všetkého totiž skutočne išlo o raperovo telo. Potvrdiť to mal aj raper Black Fortune, ktorý sa s Markellom poznal.

Klub sa kajá

Vedenie nočného klubu Bliss vydalo na svojom Instagrame vyhlásenie, v ktorom sa snaží dištancovať od narastajúcej kontroverzie. „Bliss bol kontaktovaný miestnym pohrebným ústavom, aby prenajal naše miesto na Goonewov pohreb. Neuvedomili sme si, čo sa stane. Úprimne sa ospravedlňujeme všetkým, ktorí môžu byť naštvaní alebo urazení.“

Nateraz nie je známe ani to, kto mladého rapera zavraždil. Okresná polícia odmenu 25-tisíc dolárov za akékoľvek informácie vedúce k odhaleniu a odsúdenou páchateľa či páchateľov.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 05:44