archív
StoryEditor

Najlepší album a najlepšie turné? DMS mieria na pódiá, fanúšikom predstavia HUHU

red10.02.2022., 12:44h
Česi a Slováci sa môžu tešiť. Nielenže sa po dvoch rokoch pomaly vracia koncertný život, novinku predstaví vo veľkom štýle aj Separ s DMS.
Lajkuj Brainee.sk na

Separ, Dame a Smart dali dokopy CD, o ktorom sa bude hovoriť veľmi ešte dlho. Releasnutá je aj ochutnávka v podobe skladby „Tanečná pesnička“, ktorú si môžeš vypočuť na platforme YouTube. 

Vždy je dobré, aby hudobný projekt, ktorý interpret vydá ako najnovší, by mal byť zároveň tým najlepším, čo kedy vydal. Rovnako vznik CD vidí v prípade albumu HUHU aj Separ. „Názor si spravíte sami, keď to budete počuť. Za mňa je to náš najlepší album,“ napísal na Instagrame.

Zatiaľ je priskoro hodnotiť, ale prinajmenšom sa môžeme domnievať, že toto CD bude skutočne ten doposiaľ najlepší album, aký chalani z DMS publikovali.

Nezostane však len pri premiére novej skladby. Ako jeden z mediálnych partnerov ti prinášame skvelú správu – Separ dlhoočakávanú novinku predstaví aj na koncertoch a to rovno Čechom aj Slovákom! V najbližších mesiacoch akciu vo veľkom štýle odpália. V Čechách svoju novú hudbu predstavia v Ostrave, v Prahe, Brne a ďalších 3 zastávkach.

Na Slovensku, samozrejme, v Bratislave a ďalších 14 mestách. Fanúšikovia sa môžu tešiť na parádnu show Fanúšikovia sa môžu tešiť na eventy aj v iných slovenských mestách, presné dátumy a miesta si môžeš pozrieť už od 13. februára na stránkach Ticketportalu, kde si aj jednoducho a rýchlo kúpiš lístok.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 18:21