TASR/Rich Fury/Invision/AP
StoryEditor

Demi Lovato spievalo v dokumente duchom. Chcelo im pomôcť prekonať traumu spôsobenú sexizmom

kam21.12.2021., 16:00h
Demi Lovato sa vybralo hľadať s priateľmi mimozemšťanov. Podľa ich slov však narazili „len” na ducha, ktorý mal traumu spôsobenú sexizmom.
Lajkuj Brainee.sk na

Demi Lovato vedia poriadne prekvapiť. V máji tohto roka sa podelili s fanúšikmi o zásadnú novinu. Priznali, že sa cíti ako nebinárna osoba a chce byť oslovovaná ako „oni a ono“. 

„Za posledný rok a pol som prešla sebareflexívnym a liečivím procesom,“ povedali vo videu. „Vďaka tomu som nadobudla presvedčenie, že sa identifikujem ako nebinárna osoba. Oficiálne si mením svoje pomenovanie ako ono/oni,“ dodali.

V nasledujúcich mesiacoch sa na internete objavilo hneď niekoľko správ o tom, že Demi považujú oslovenie mimozemšťania za hanlivé. Teraz sa webom Reddit začalo šíriť staršie video z konca septembra, na ktorom Lovato spolu s kamarátmi narazia na ducha, informuje portál LadBible.

 Zábery ukazujú, ako Demi spievajú „duchovi“ po tom, čo údajne odhalili, že zažil traumu spôsobenú sexizmom. Za spevácky výkon si dokonca vyslúžilo „ovácie v stoji“. Lovato skúmalo záujem o nadprirodzený život v nedávnych dokumentárnych seriáloch Unidentified With Demi Lovato.

​V klipe vidíme, ako sa Lovato pripojilo k svojmu priateľovi Matthewovi Scottovi a vyšetrovateľovi paranormálnych javov Chrisovi Smithovi, aby navštívili Vulture City, staré mesto duchov v Arizone. Podľa Peacock TV trio narazilo na „ducha, ktorý má z minulosti traumu s mužmi“, keď boli v opustenom bordeli.

Spoločne nastavili EMF detektor – špeciálne zariadenie, ktoré vydáva hluk pri každej komunikácii. Lovato sa spýtali ducha známeho ako Carmen: „Videli ste tu niečo ako mimozemšťanov alebo UFO? Hviezdnych ľudí?“ Spočiatku stroj vydá zvuk, ale keď sa Lovato spýtajú Carmen, či je hviezdnou osobou, úplne stíchne.

Keď dvojica mužov vychádza z miestnosti, Lovato sa spýtajú: „Nechceli ste povedať nič iné, pretože tu boli chlapci?“ Zariadenie zašumí a v tom momente Lovato pokračujú: „Myslím – Oh, veľmi to chápem. Má traumu. Preto nemá rada mužov.“ Lovato potom povedia Carmen: „Aj ja mám traumu, takže ťa cítim a ja to chápem.“

Dvaja muži, ktorí sa rozprávali zvonku miestnosti, navrhli, aby Lovato zaspievalo Carmen. „Vždy spievam 'Skyscraper', keď mám chuť zaspievať niečo emotívne,“ vysvetľujú a pustia sa do spontánneho prednesenia hitu. Keď dokončia úryvok z piesne, stroj vydá zvuk, čo všetci traja berú ako prejav „standing ovation“.

„To je ten najlepší standing ovation, aký som kedy zažil,“ hovorili Lovato, ktorí v čase nakrúcania ešte neoznámili, že sú nebinárnou osobou. Lovato veria, že odpoveď na EMF detektore bola znakom súhlasu duchovného sveta. „Nikdy sme nezaznamenali ovácie od duchov, ale radi by som sme si mysleli, že sa to stalo,“ dodali.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 02:30