Rihanna s Anantom a RadhikouRihanna.com.br/X
StoryEditor

Predsvadobná párty syna najbohatšieho muža Indie za milióny. Vystúpila Rihanna, zablahoželať prišiel aj Bill Gates

Nikola Michalkova05.03.2024., 13:00h

Syn najbohatšieho muža Indie sa so svojou snúbenicou plánuje oženiť v júli, no v piatok sa začala obrovská predsvadobná párty, ktorá trvala do nedele. Hosťami boli aj známe mená.

Lajkuj Brainee.sk na

Päťsto druhov jedál, viac ako tisíc hostí a rozpočet vo výške niekoľkých miliónov. Trojdňová oslava, akú si ešte nevidel. V takomto štýle sa niesla predsvadobná párty 28-ročného Ananta Ambaniho, syna najbohatšieho muža Indie. V júli sa plánuje oženiť s o rok staršou podnikateľkou Radhikou Merchant. Na tejto honosnej udalosti sa zúčastnilo aj niekoľko známych osobností, ako napríklad Mark Zuckerberg, Bill Gates a dcéra Donalda Trumpa, Ivanka. Hostí tiež potešila svojím vystúpením aj populárna speváčka Rihanna. Šušká sa, že za koncert dostala 6-7 miliónov dolárov (vyše päť až šesť miliónov eur).

Udalosť bola taká veľká, že miestnemu letisku dokonca dočasne udelili medzinárodný štatút, píše sa na portáli BBC. Prijímalo totiž návštevníkov z celého sveta. Letiskové úrady uviedli, že na podujatie celkovo priletelo takmer 130 letov. Hostí ubytovali v luxusných stanoch, ktoré boli neďaleko miesta konania a ponúkali vysokú úroveň prepychu. K dispozícii boli kaderníci a vizážisti, ale aj služby práčovne a stylisti. Pomáhali hosťom pripraviť sa na tematické stretnutia, ktoré boli naplánované na deviatich stranách programu. Hostia tiež mohli navštíviť Anantov projekt. Je ním útulok, v ktorom sa nachádza niekoľko tisíc zvierat. 

Kto je Anant Ambani a jeho žena?

Anant Ambani je 28-ročný syn najbohatšieho muža v Indii, ktorý je najmladší z jeho troch detí. Všetci pracujú pre Reliance Industries. Spoločnosť založil jeho otec v roku 1966. Venuje sa viacerým odvetviam, od rafinérie a maloobchodu až po finančné služby a telekomunikáciu. Otec Ananta, Mukesh Ambani, je v súčasnosti podľa časopisu Forbes deviatym najbohatším človekom na svete s celkovým majetkom vo výške 117 miliárd dolárov (vyše 107 miliárd eur).

Anant Ambani sa v spoločnosti venuje podnikaniu v oblasti energetiky a je členom správnej rady nadácie Reliance Foundation. Anant vo svojom živote tiež bojoval aj zdravotnými ťažkosťami. Už od detstva trpel astmou a museli mu nasadiť viacero steroidov. Okrem toho trpel aj obezitou, pričom vážil až 208 kilogramov. V roku 2016 ale vyhlásil, že sa mu za 18 mesiacov podarilo zhodiť okolo 108 kilogramov. „Môj život nebol vždy ako posteľ plná ruží. Zažil som bolesť z tŕňov a zažil som v detstve niekoľko zdravotných ťažkostí, ale môj otec a mama vždy stáli pri mne,“ priznal na oslave pred jeho svadbou.

xxx

Radhika Merchant je dcérou farmaceutických magnátov, ktorí založili spoločnosť Encore Healthcare. Sama je tiež podnikateľkou, avšak nie je taká bohatá, ako jej svokrovci. Údajne má ale majetok vo výške viac ako 80 milónov dolárov (vyše 73 miliónov eur). V roku 2017 ukončila bakalárske štúdium politických vied na Newyorskej univerzite a okrem toho je vyštudovanou klasickou tanečnicou. Počas štúdia absolvovala stáže v rôznych podnikoch, napríklad v spoločnosti Cedar Consultants v Bombaji, uvádza sa na portáli Forbes. Pracovala ako poradkyňa pre obchodnú stratégiu. Následne pracovala v luxusnej realitnej spoločnosti Isprava. Momentálne pôsobí v predstavenstve spoločnosti Encore Healthcare spolu so svojou sestrou Anjali.

Od lásky z detstva až po svadbu

Zaľúbená dvojica sa už pozná od detstva. Už v tom čase mali k sebe veľmi blízko a hovorí sa, že láska vznikla už vtedy. Radhika sa v posledných rokoch zúčastňovala viacerých akcií, ktoré organizovala rodina Ambani, vrátane svadieb jeho súrodencov. V roku 2018 sa dvojica zúčastnila aj svadby populárneho speváka Nicka Jonasa a Priyanky Chopra Jonas.

Anant vraj Radhiku požiadal o ruku v roku 2022, ale oficiálne sa zasnúbili až počas tradičného obradu, ktorý sa konal v januári minulého roka. Svadbu majú naplánovanú na 12. júla.

Honosné svadby

Svadby v ich rodine sú veľkolepé. Príkladom je svadba, ktorá sa konala v decembri 2018. Anantova sestra sa vydala za Ananda Piramala (syn miliardára Ajaya Piramala). Na ich svadbe vystúpila popová hviezda Beyoncé. Údajne stála približne 15 miliónov dolárov, hoci sa vyskytovali aj správy, že suma bola oveľa vyššia.

image

Na svadbe je aj 500 ľudí, rodičia tlačia deti v 25-ke do manželstva, hovorí Tereza, ktorá žije vo Vietname

V roku 2019 mal svadbu Anantov brat Akash, ktorý sa oženil so Shlokou Mehtou. Vystúpila na nej obľúbená britská skupina Coldplay. Aké veľkolepé meno zaznie na svadbe najmladšieho Ananta, na to si ešte počkáme.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 07:24