Taiwanský domov pre vojnových veteránov najal pre svojich klientov striptérku.Youtube/Screenshot/
StoryEditor

Takúto šou v domove dôchodcov ešte nezažili. Vojnovým veteránom zatancovala polonahá tanečnica

iDnes.cz23.09.2022., 09:00h

Jeden z dôchodcov si možno naposledy poťažkal tanečníčkine prednosti a ona mu za to vtlačila bozk na plešatú hlavu. Domov pre vojnových vyslúžilcov sa za akciu nakoniec ospravedlnil.

Lajkuj Brainee.sk na

Štátom prevádzkovaná inštitúcia najala striptérku pre oslavy čínskeho sviatku Stredu jesene. Okrem nich prichystala svojim dvanástim klientom na vozíčkoch, ktorí trpia imobilitou, demenciou a ďalšími chorobami, bingo alebo karaoke. Striptérske predstavenie však vyniklo.

Veľmi náruživá tanečnica

Tanečnica mala rúško, diváci rovnako, v ohrození koronavírusom teda problém nebol. Kritika vyvolaná zverejnením videa mierila na prílišnú intimitu striptérskeho vystúpenia. To ukazuje maskovanú erotickú tanečnicu oblečenú v čipkovanej bielizni, ako tancuje nad vozíkom staršieho muža a svojimi prsiami evidentne narúša jeho osobný priestor. Zdalo sa však, že dotyčnému pánovi a aj prísediacim to vôbec nevadí a striptérku povzbudzovali nadšeným potleskom.

Domov sa ospravedlnil

Taiwanský domov pre vojnových veteránov, sa snažil svojim klientom revanšovať minuloročné oslavy, ktoré boli kvôli pandémii zrušené. „Zámerom akcie bolo pobaviť obyvateľov, potešiť ich. Veľmi sa ospravedlňujeme za pohoršenie, ktoré spôsobila,“ uviedli podľa denníka New York Post prevádzkovatelia domova vo vyhlásení . Pripustili však, že počínanie erotickej tanečnice bolo „príliš nadšené a ohnivé“ a že pri plánovaní takýchto akcií v budúcnosti budú „opatrnejší“.

image

Exotika, domorodé tance a biele pláže. Tieto ostrovy sú posledným miestom na Zemi, ktorý môžeme nazývať rajom

Na Taiwane bývajú tanečnice, ale aj striptérky k videniu napríklad na pohreboch, poznamenáva BBC. Ako príklad uvádza obrad pre tamojšieho politika Tung Hsianga v meste Ťiai-i v roku 2017, na ktorom sa zúčastnili aj päťdesiatka tanečníc pri tyčiach. Rodina vtedy vysvetlila, že tak chcela zosnulého, ktorý mal rád, vzrušujúce, zábavné chvíľky, uctiť.

Portál iDnes.cz patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 15:22