Justin BieberInstagram/justinbieber
StoryEditor

Justin Bieber si myslel, že manželstvo s Hailey vyrieši všetky jeho problémy. Nestalo sa tak, nervovo sa z toho zrútil

iDnes.cz26.05.2022., 13:30h

Manželia museli riešiť niekoľko problémov. Naposledy modelkin nález na mozgu. Vlani zas Bieberová prezradila, že sa kvôli manželskej kríze často obracala na svoju matku.

Lajkuj Brainee.sk na

28-ročný spevák Justin Bieber prezradil, že sa nervovo zrútil. Stalo sa tak po tom, čo si uvedomil, že svadba s modelkou Hailey Baldwinovou nevyrieši všetky jeho problémy. Spevák sa s modelkou oženil v roku 2018. Počas štvorročného manželstva už museli prekonať niekoľko nástrah. Píše portál iDnes.cz.

„Pamätám si, že keď som sa oženil, trochu som sa emočne zrútil. Myslel som si, že manželstvo vyrieši všetky moje problémy, ale nevyriešilo. Je to cesta,“ vyhlásil Bieber.

V živote mu vraj najviac pomohlo prijať vieru v Boha. „Vždy som verejne hovoril o ceste k viere a o tom, ako mi vzťah s Ježišom pomohol, aby som na seba nebol taký tvrdý. Napríklad len myšlienka, že mi bolo odpustené, a že ma sprevádza touto cestou deň za dňom, zatiaľ čo každý deň sa stávam lepším a lepším človekom, a nemusím byť na seba príliš tvrdý,“ dodal.

Manželská kríza a ďalšie problémy 

Manželia museli riešiť niekoľko problémov. Naposledy modelkin nález na mozgu. Hailey Bieberová v marci tohto roku prekonala mini mŕtvicu a určitú dobu mala kvôli krvnej zrazenine nedostatok kyslíka v mozgu.

 

Nie je to ale jediná komplikácia, ktorej pár počas svojho krátkeho manželstva čelil. Vlani Bieberová prezradila, že sa kvôli manželskej kríze často obracala na svoju matku. „Spomínam si, že som jej niekoľkokrát volala. Raz, keď sme boli v Brooklyne, som jej volala, plakala som a hovorila som si, že už nemôžem, že to nedokážem, pokiaľ to takto bude navždy,“ uviedla. 

„Len si spomínam, že bola v telefóne úplne pokojná a hovorila - to prejde, budeš v poriadku, on bude zdravý a sme tu pre teba.“

Aj napriek tomu bola odhodlaná so svojím manželom zostať. „Rozhodla som sa a vedela som, že som toho človeka milovala už veľmi dlho a nebol čas sa toho vzdať. To by som mu jednoducho neurobila. Predstavte si, že niekoho opustíte uprostred potenciálne najhoršieho obdobia jeho života. Nie som taký typ človeka. Takže som to chcela vydržať bez ohľadu na to, ako to dopadne,“ povedala.

Spevák momentálne vyvažuje svoj osobný život s hudobnou kariérou. V rozhovore pre Ebro prezradil, že pracuje na svojom ďalšom albume. „Nemyslím si, že už máme nejaký dátum, ale pracujeme na tom. Už je skoro hotový. Znie to naozaj dobre. Som z toho naozaj nadšený,“ dodal.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo MAFRA, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk. 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 09:35