Warner Bros. Television/Bright Kauffman Crane Productions
StoryEditor

Hviezda seriálu Priatelia bojuje o život. Obľúbený herec má štvrté štádium rakoviny

Miroslav Kamody21.06.2021., 16:56h
Herec James Michael Tyler oznámil mimoriadne smutnú správu. Už roky bojuje s rakovinou, ktorá sa podpísala aj pod jeho rapídnu zmenu výzoru.
Lajkuj Brainee.sk na

Postava Gunthera v podaní Jamesa Michaela Tylera neodmysliteľne patrí k seriálu Priatelia. Aj keď jeho postava spočiatku nemala ani len meno, neskôr sa z Gunthera stala plnohodnotná vedľajšia postava, ktorá dostala aj vlastnú príbehovú linku v podobe neopätovaných citov k Rachel. 

Dnes Tyler svetu prezradil smutnú správu. 59-ročný herec už tri roky bojuje so zákernou rakovinou. Verejne však diagnózu priznal až teraz pre portál Today. Za ten čas sa mu rakovina prostaty dostala aj do iných častí tela. 

„S touto diagnózou bojujem takmer posledné tri roky ... je to štvrtá fáza. Rakovina v neskorom štádiu. Takže nakoniec, veď viete, pravdepodobne ma dostane,“ vyjadril sa v emotívnom rozhovore. 

Keď videl výsledky krvných testov a vyšetrení, vedel, že tam nie je niečo celkom v poriadku. „Takmer okamžite mi zavolal môj lekár a povedal: Hej, potrebujem, aby si prišiel zajtra pretože mám podozrenie, že môžete mať so svojou prostatou dosť vážne problémy.“

Herec začal svoju kariéru práve v seriáli Priatelia, ukázal sa však napríklad aj v Sabrine, mladej čarodejnici či Scrubs. Na striebornom plátne si ho mohol vidieť vo filmoch, ako The Disturbance at Dinner, Foreign Correspondents, Motel Blue a
Jason's Big Problem. 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 01:44