profimedia
StoryEditor

Jennifer Aniston priznala pravdu. Rachel a Ross boli do seba zaľúbení aj v skutočnosti

30.05.2021, 16:30
Celebrity
Seriál Priatelia miluje k dnešnému dňu desiatky miliónov ľudí. Aj vďaka tomu sa ikonická šou dočkala pokračovania v podobe špeciálnej, dlhej epizódy.

Už od momentu, kedy sa na televíznych obrazovkách objavila dvojica Rachel a Ross, sa spustil hotový ošiaľ. Seriál Priatelia sa stal fenoménom a s ním aj hlavné postavy, konkrétne Rachel, ktorú stvárnila herečka Jennifer Aniston a Ross, ktorého si zasa zahral herec David Schwimmer. Vášnivý paleontológ spoznal krásnu Rachel ešte počas štúdia na strednej škole, kde bola kedysi hviezdou. Už vtedy sa do nej podľa scénara ikonického seriálu zamiloval. Jeho platonická láska však vyšla nazmar - až do momentu, kým sa zrazu neobjavila v kaviarni vo svadobných šatách. Rachel utiekla zo svadby, nakoľko si uvedomila, že svojho nastávajúceho nemiluje a jedná sa o svadbu z rozumu. Ross sa v tom čase rozvádzal...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Just Jared (@justjared)

... a tak sa pomaly začal písať príbeh lásky, ktorý sa s divákmi tiahol všetkých desať sérii. Pravý fanúšik vie, že napriek vzťahom s inými ľuďmi, ktoré tieto dve seriálové postavy mali, city k tou druhému nikdy neochladli. Boli priateľmi na život a na smrť a po tom, ako sa im po spoločnej noci narodila dcérka Emma, ich len spojilo. 

Emócie, ktoré sme ako diváci vnímali v televízií, však neboli len výsledkom ich talentu. Ako v špeciálnom diele, ktorý mal premiéru tento týždeň, herci prezradili, chémia medzi nimi fungovala aj mimo pľacu.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 05:25