Obľúbené bistro Bite&Byte končíFacebook/Bite&Byte
StoryEditor

Obľúbený bratislavský podnik oficiálne končí. Majitelia prezradili dôvod, pre ktorý musia známu prevádzku zatvoriť

Miroslav Kamody27.01.2025., 14:00h

Obľúbená prevádzka končí, no majitelia už teraz odkazujú, že pracujú na novom koncepte, o ktorom už čoskoro prezradia viac.

Lajkuj Brainee.sk na

Obľúbený koncept Bite&Byte na Plynárenskej ulici defintivíne končí. Oznámila to priamo dvojica majiteľov na facebookovej stránke. „Milí priatelia, s ťažkým srdcom vám oznamujeme, že vzhľadom na neutíchajúce nezhody s majiteľom priestoru sme sa rozhodli skončiť s našim konceptom Bite&Byte na Plynárenskej ulici 3E,” píše sa v príspevku.

Návštevníkom sa poďakovali za krásne chvíle, priateľstvá, spomienky a desiatky inšpiratívnych eventov, ktoré sme spolu zažili. Z príspevku je však jasné, že aj keď Bite&Byte končí, s biznisom dvojica nekončí.

image

Aj bratislavské sídliská ukrývajú perly medzi kaviarňami. Ak sa chceš vyhnúť centru a trochu ušetriť, určite navštív tieto prevádzky

Nový začiatok

„Toto však nie je koniec, ale nový začiatok – Pripravujeme nový priestor, kde sa opäť stretneme pri skvelom jedle, eventoch, drinkoch a dobrej káve,” pokračujú. Fanúšikom odkázali, aby ich sledovali, keďže už čoskoro prezradia viac.

Koncept holistického bistra Bite&Byte vytvorili podnikatelia Filip Štefanička, ktorý sa venoval farmárstvu a developerskej činnosti a vývojár mobilných aplikácií Samuel Pokorný počas dvoch rokov pandémie koronavírusu. 

Jedinečné bistro

​Podnikatelia v rozhovore pre Brainee v roku 2021 vysvetlili, že budúcnosť praje technológiám a prevádzkam, ktoré ich vedia využívať. „Navrhli sme metropolitný koncept, ktorý má potenciál úspechu aj v zahraničí. Zároveň prispôsobujeme našu technológiu tak, aby sme vedeli rýchlo reagovať na nové požiadavky, riešiť donášku, edukáciu a prácu s klientom aj mimo našej prevádzky.“

Koncept sa tešil veľkej popularite aj preto, že si tu mohol stretnúť živé lamy. Užiť si si s nimi mohol špeciálne raňajky či brunch, často sa objavovali aj na iných eventoch. Nám zostáva len dúfať, že majitelia nájdu lepšie priestory, kde budú môcť naplno rozvíjať svoj nový koncept.

Top rozhovor
menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/gastro/biznis, menuAlias = biznis, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
12. marec 2025 07:21