Ruský McDonald's lieta v problémoch: Najprv predávali plesnivé burge, teraz zakázali fotiť si jedlo.Tasr/ap/
StoryEditor

Ruský Mekáč lieta v problémoch. Najprv predávali plesnivé burge, teraz ľuďom zakázali fotiť jedlo

kov14.07.2022., 15:00h

Zákazníci Vkusno & Tochka po novom nemôžu fotografovať jedlo či natáčať si videá bez dovolenia manažmentu.

Lajkuj Brainee.sk na

Nedávno svet obleteli fotografie údajne plesnivých hamburgerov, ktoré sa mali podávať v novom ruskom „McDonalde“. Prevádzky Vkusno & Tochka (Chutne a bodka) sa okrem toho potýkajú s ďalšími problémami, ako sú napríklad príliš malé porcie mäsa v burgroch (oproti McDonald's), nedostatočná kvalita produktov či nedostatok hranolčekov.

Hneď po medializovaní fotiek plesnivých žemlí prevádzka zareagovala zverejnením pravidiel pre návštevníkov reštaurácie, píše The Moscow Times.

Zákaz fotenia jedla, nádavania i kolieskových korčúľ

Zákazníci po novom nemôžu fotografovať jedlo či natáčať si videá bez dovolenia manažmentu, taktiež sa zakazuje používať elektrické zástrčky.

image

V reštaurácii Vkusno & Tochka zakázali fotiť jedlo.

Twitter/булочки с говном

V reštaurácií sa tiež nesmie nadávať alebo jazdiť na kolieskových korčuliach. „Také sú interné pravidlá podniku," povedal pre Podyom hovorca Vkusno & Tochka. „Súvisí to s bezpečnosťou a zabránením fotografovania iných návštevníkov,“ dodal.

image

Znásilnenia a krvavé hry v aréne. Po dvoch rokoch znovu vypustili býkov do ulíc Pamplony

„Samozrejme, nezakážeme ľuďom fotografovať alebo natáčať videá pri stole, ale ak sa iní návštevníci sťažujú, môžeme prijať opatrenia v súlade s pravidlami," tvrdí. Zoznam zákazov je vystavený priamo v reštaurácii.

„Prišli sme sem a videli sme pravidlá. Neviem, ako to bolo s pravidlami v McDonald's, ale vždy som si tam nabíjal mobil. A teraz pravidlá zakazujú používať zásuvky! Wow. A nemôžete robiť fotografie ani videá," reagoval podľa Pdmnews jeden z rozhorčených zákazníkov.

image

V reštaurácii Vkusno & Tochka zakázali fotiť jedlo.

Twitter/Visegrád 24

McDonald's v reakcii na ruskú inváziu na Ukrajinu po 32 rokoch pôsobenia v Rusku zatvoril všetkých svojich 850 prevádzok v krajine na protest proti vojne. Oleg Paroev, generálny riaditeľ nového Vkusno & Tochka, zase oznámil, že nový reťazec plánuje znovuotvoriť pôvodných 850 ruských reštaurácií McDonald's pod novým názvom.

Pätnásť z rebrandovaných reštaurácií Vkusno & Tochka sa znovu otvorilo v Moskve v polovici júna a neskôr v tom istom mesiaci nasledovalo ďalších 200 miest po celom Rusku.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 02:46