Lacné letenkyCanva/
StoryEditor

Plánuješ dovolenku v Grécku? Bratislavské letisko ponúka letenky so zľavou až 60 percent. Treba sa však poponáhľať

Viktória Revajová29.05.2024., 10:00h

Bratislavské letisko oznámilo obrovskú zľavu na letenky do Atén a ďalších obľúbených gréckych destinácií.

Lajkuj Brainee.sk na

Obdobie dovoleniek je už za rohom. Ak ešte nemáš žiadnu rezerváciu, určite aspoň premýšľaš nad tým, kam v lete vycestuješ. Máme pre teba tip na lacné letenky. S rezerváciou sa však treba poponáhľať.

image

VIDEO Zábery, ktoré si chcel vždy vidieť. Takto vyzerá cesta tvojej batožiny v útrobách letiska po odbavení

Populárne destinácie

Bratislavské letisko oznámilo 60-percentnú zľavu na letenky do Atén, odkiaľ sa dá s prestupom letieť do ďalších obľúbených destinácií ako Kréta, Santorini, Rodos, Mykonos a iné.

„Grécky dopravca Aegean Airlines oslavuje 25. výročie a z Bratislavy preto ponúka letenky do Atén, ale aj z nich na grécke ostrovy a spiatočne, so skvelou zľavou až do výšky 60 percent,“ uvádza letisko na svojej Facebookovej stránke.

Pohodlne a lacno

Do Atén sa tak dostaneš výrazne lacnejšie a pohodlne. Letecká spoločnosť ponúka aj možnosť prestupných spojení do destinácií v Ázii a Afrike ako Egypt, Jordánsko a iné. Výhodou je, že v cene letenky je zahrnuté aj občerstvenie a nápoje.

Zľava platí na lety medzi termínmi 1. júla 2024 až 29. marca 2025, no rezerváciu treba urobiť do 30. mája, čiže do zajtra. Ak chceš využiť túto možnosť s rezerváciou leteniek by si nemal otáľať. Letenky si môžeš rezervovať na tejto stránke.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
06. júl 2024 02:53