Lietadlo spoločnosti American AirlinesReuters/Mike Blake
StoryEditor

Nechutne prdiaci pasažier sa postaral o otočenie lietadla. Muža s toxickým nákladom nechali zo stroja vyviesť

Miroslav Kamody25.01.2024., 13:30h

Prdiaci pasažier sa na palube lietadla postaral o taký veľký rozruch, že sa stroj radšej rozhodli otočiť ešte na letisku.

Lajkuj Brainee.sk na

Aj keď zvyčajne letíme do konkrétnej destinácie za zaslúženou dávkou oddychu, nie každý si túto časť dovolenky užíva. Čakanie pri odbavovaní, hrozné jedlo, „príplatky“ či samotná desivá cesta niekoľko kilometrov nad zemou - lietanie jednoducho nie je pre každého úplne príjemným zážitkom, píše portál Unilad.

Môže to byť však omnoho horšie. Jeden z letov americkej spoločnosti American Airlines sa otočil ešte na dráhe a smeroval späť na terminál. Dôvodom boli silné vetry, no nie tie, o ktoré sa stará počasie. Let sa pripravoval na štart s Phoenixu do Austinu, keď si jeden cestujúci všimol, že niekto mal očividne opicu alebo ťažký deň.

image

Muž v lietadle z Japonska do USA pohrýzol letušku. Stroj sa nad oceánom musel otočiť a vrátiť na letisko

Prd ako žiadny iný

Došlo na hádku, ktorá sa vyhrotila do nečakaného zvratu. „Myslel si si, že je to neslušné? A čo povieš na tento zápach?” ozvalo sa lietadlom. Nasledovalo niečo, čo sa dá prirovnať jedine k zvuku pripomínajúcemu roztrhnutie vreca.

„(Neviem), čo vyvolalo tento komentár, a hoci to bolo vtipné, nebolo to potrebné, aby to urobil najmä dospelý muž v lietadle,” napísal jeden z cestujúcich na platforme Reddit. Veci sa začali zhoršovať po tom, čo ľuďom začali rozdeľovať občerstvenie pred cestou.

image

Lietadlo spoločnosti American Airlines

Reuters/Matthew Childs

„Muž, ktorý si len pred chvíľou úmyselne prdol, sa rozhodne nahlas a blahosklonne povedať ‚Áno, všetci naraz zjeme to najsmradľavejšie jedlo‘. Chlap za ním v rade odpovedal: ‚Ak sa ti to nepáči, môžeš letieť súkromne‘, na čo smraďoch povie ‚To je tak ku*evsky neslušné‘ a ďalšia osoba nablízku zareagovala ‚Myslím, že my všetci sa zhodnenie, že ty si tu ten hrubý‘.”

Lietadlo sa radšej otočilo

Situácia sa údajne začala čoraz viac zhoršovať, pričom v tom čase sa už lietadlo presúvalo na pristávaciu dráhu. Do celej situácie sa museli zapojiť aj letušky. Eskaláciu napätie prerušilo až oznámenie: „Ospravedlňujeme sa za prerušenie, ale vraciame sa k bráne, keď tam budeme, poskytneme vám viac informácií.”

image

Ako nepodarená scéna z filmu Sám doma? Šesťročného chlapca posadili na zlé lietadlo, babka ho na letisku čakala márne

Keď sa lietadlo vrátilo na miesto, z ktorého sa pred chvíľou pohlo, letuška prišla za „nespokojným“ cestujúcim, ktorý na palube vypustil smradľavú bombu a oznámila mu, že v lietadle nezostane. Odpovedal, že nerozumie, na čo mu bolo vysvetlené, že sa porozprávajú mimo lietadla.

Našťastie pasažier v tomto bode udržal svoje polky v pokoji a údajne vystúpil z lietadla bez rozruchu. Užívateľ na Reddite na záver napísal, že všetci na palube si „vydýchli úľavou“. Dúfame však, že nie príliš hlboko.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. máj 2024 20:21