Alfie Best SeniorInstagram/Alfie Best Senior
StoryEditor

Toto je najbohatší Róm celého Anglicka. Prezradil svoju dennú rutinu, vďaka ktorej vybudoval a udržiava miliardové impérium

Miroslav Kamody16.09.2023., 09:00h

Má majetok vo výške takmer 1,4 miliardy eur. Práca ho však baví a pristupuje k nej mimoriadne zodpovedne. Toto je príbeh Alfieho Besta Seniora.

Lajkuj Brainee.sk na

Na rodinu nedá dopustiť

Okrem toho sa miliardár nedávno vyjadril aj k rozhodnutiu svojho syna konvertovať na islam. Ten je presvedčený, že je jediným Rómom, ktorý sa takto rozhodol. „Som jedinečný – som jediný Róm, ktorý konvertoval na islam,” povedal Alfie Junior v rozhovore pre The Sun.

image

Majsterka Slovenska v hode kladivom či rómska aktivistka. Finalistky Miss Slovensko 2023 sú známe

„Som si istý, že keď sa stane moslimom, bude čeliť ďalším výzvam, ale vďaka svojmu pôvodu viem, že má silu vysporiadať sa s neprajníkmi,” odkázal na medializované správy jeho otec.

„Ďakujem všetkým, ktorí podporili Alfieho Juniora na jeho ceste a ďakujem niekoľkým neprajníkom, ktorí ukázali vaše skutočné myšlienky a farby. Je ťažké byť úspešný, ale aj byť otcom, ale nie je ťažké milovať svoju rodinu, na ktorú môžem byť hrdý,” dodal.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/zaujimavosti, menuAlias = zaujimavosti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
30. apríl 2024 07:13