Pexels.com
StoryEditor

Všade samé zľavové kupóny a akcie

PR článok17.05.2022., 00:00h

Že to nepoznáte? Predstavujeme vám portál Tipli, ktorý vás zahltí zľavami, akciami a ďalšími jedinčenými možnosťami ako ušetriť pri online nakupovaní. Mimoriadne populárne sú najmä zľavové kupóny. Hlavnou výhodou tohto portálu je cashback, čiže získavanie peňazí z nákupu naspäť. Ako je to možné a ako to vôbec funguje? Poďme sa pozrieť spoločne.

Lajkuj Brainee.sk na

Cashback

Cashback, čiže peniaze naspäť z nákupu. Tento pojem je v zahraničí pomerne populárny a rôzne podobné možnosti využíva veľké množstvo ľudí. Tento fenomén sa však pomaly ale isto dostáva aj na naše územie. Širokú ponuku viac ako 600 spolupracujúcich obchodov ponúka práve Tipli. Po registrácii, ktorá je bezplatná a nezaberie vám viac ako dve minútky vášho času, môžete začať využívať všetky výhody, ktoré cashback ponúka. A že ich je naozaj neúrekom!

Ako získať cashback

Celý princíp je pomerne jednoduchý. Pred nákupom vo vašom obľúbenom obchode sa stačí dostať na web Tipli.sk. Do vášho obľúbeného obchodu sa prekliknete práve odtiaľto. Nájdite si teda stránku vášho obľúbeného obchodu na Tipli a pred preklikom si všimnite výšku cashbacku v ľavej časti obrazovky. Tá je spravidla uvádzaná v percentách. Na rovnakej stránke nájdete aj všetky dostupné zľavové kupóny pre daný obchod. Váš obľúbený Elnino zľavový kód alebo Sinsay zľavový kód už na vás čaká.

Po prekliku na webovú stránku vášho obľúbeného obchodu stačí, keď dokončíte váš nákup presne tak, ako to robíte zvyčajne. Po návrate na web Tipli vás na vašom Tipli účte bude čakať časť vašich peňazí, ktoré ste získali naspäť. Ich výška je dopredu stanovená. Ten si môžete po potvrdení kedykoľvek previesť na váš bežný účet v ktorejkoľvek banke. Tento postup môžete samozrejme nespočetne krát opakovať. A áno, naozaj je to také jednoduché. Ako to teda celé funguje?

Ako to funguje

Princíp fungovania cashbacku ako takého je plne transparentný. Celý proces sa začína ešte dávno pred vašim nákupom. Tipli sa dohodne s vašim obľúbeným obchodom a uzavrie dohodu o spolupráci. Práve tam sa dohodnú, že Tipli za každého privedeného zákazníka získa dopredu stanovenú odmenu. S tou sa s vami následne Tipli spravodlivo rozdelí vo forme peňazí naspäť. Polovica pre vás za váš nákup a druhá polovica pre Tipli za sprostredkovanie a ďalšie skvelé služby ako napríklad zľavové kupóny a akčné online letáky.

Viac ako len cashback

Tipli však ponúka oveľa viac ako iba cashback. Hoci je naň tento portál primárne zameraný, tak v ponuke nájdete aj skvelé zľavové kódy a zľavové kupóny, ktoré vám umožnia výrazné šetriť. Všetky zľavové kupóny sú navyše prehľadne usporiadané na jednom mieste, a tak jednoduché sa v nich orientovať. Výber je naozaj široký. Ak hľadáte nové módne kúsky, vyskúšajte napríklad Sinsay zľavový kód. Ak zase naopak potrebujete nový parfém, tak je tu pre vás Elnino zľavový kód. Hľadáte niečo iné? Prezrite si celú ponuku zľavových kódov a zľavových kupónov na Tipli a zaručene nájdete presne to, čo ste hľadali.

Exkluzívne zľavové kódy a zľavové kupóny

Pre zaregistrovaných použivateľov Tipli navyše ponúka aj exkluzívne zľavové kódy a zľavové kupóny. Jedná sa o kódy a kupóny, ktoré nikde inde naozaj nenájdete. Práve preto sú k dispozícii iba pre registrovaných použivateľov. Nemáte však prečo váhať. Celý proces registrácie je bezplatný a nezaberie vám viac ako dve minútky vášho času. To za tie exkluzívne zľavové kódy s výraznou šancou ušetriť rozhodne stojí. Nemyslíte?

Akčné online letáky

Okrem výhod spomínaných vyššie má pre vás Tipli vždy niečo viac. K dispozícii je aj skvelá možnosť prezerania letákov z najznámejších obchodov naozaj kdekoľvek. Prezrite si Kaufland, Tesco, Coop Jednota, či Billa leták z pohodlia domova, či po ceste do práce autobusom. Vďaka Tipli máte všetky pravidelne aktualizované letáky vždy na dosah ruky. Navyše okrem svojej peňaženky šetríte aj prírodu! A to sa naozaj oplatí.

Cashback + zľavové kódy + ďalšie výhody

Jednou z najväčších výhod, ak nie tou najväčšou, ktorú má portál Tipli, je možnosť kombinovania všetkých typov zliav pri väčšine internetových obchodov. Čo to v praxi znamená? Ak nakupujete v obchode, ktorý poskytuje cashback, tak si veľmi častou pomocou vhodného zľavového kódy dokážete cenu stiahnuť ešte nižšie. Ďalšie výhody predstavujú skvelé Tipli tipy a triky vo forme článkov, ktoré vás upozornia na mnoho zaujímavých možností ako ušetriť vo vybraných internetových, ale aj kamenných obchodoch.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/zaujimavosti, menuAlias = zaujimavosti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 00:18