www.freepik.com
StoryEditor

Najlepšie bratislavské reštaurácie v jednej aplikácii

PR článok17.10.2023., 00:00h

Sú dni, keď nemusíte mať výčitky svedomia, že si jedlo nepripravíte vlastnými rukami. Nemusí za tým vôbec stáť vaša zaneprázdnenosť. Každý si chce občas jednoducho dopriať čosi špeciálne a nechať sa rozmaznávať. Vďaka aplikácii foodora pre vás navaria v tých najlepších reštauráciách v Bratislave. Ktoré to sú?

Lajkuj Brainee.sk na

Každému podľa chuti

Máte dnes chuť na niečo, čo by ste si sami netrúfli pripraviť? Môže to byť tradičná čínska polievka, sushi, pravá talianska pizza, bryndzové halušky alebo tatarák. Je dobré poznať miesta, kde vám tieto špeciality pripravia tak, aby chutili presne tak, ako majú.

Zablúďte do aplikácie foodora a prelúskajte ponuku reštaurácií v Bratislave. Vďaka možnosti rozvozu sa všetky gastronomické klenoty dostanú priamo pred vaše dvere. Jediné úsilie, ktoré budete musieť vynaložiť, je nájsť si tú správnu reštauráciu a zadať svoju objednávku.

Tieto reštaurácie v Bratislave milujeme

Ak sa vám medzi ľudí dnes nechce, objednajte si obed, čosi rýchle a sýte na olovrant alebo večeru priamo k vám domov.

K vašim službám je McDonald´s Bratislava, Bratislava Burger, vietnamská reštaurácia Pho Yo, talianska reštaurácia Mayday či ázijská White Rabbit Noddlebar. Perfektnú pizzu alebo cestoviny vám podľa hodnotení zákazníkov pripravia aj v Pizzerii San Vincenzo, v Jánošíkovom dvore si môžete objednať rozvoz obľúbených slovenských pokrmov.

V reštaurácii Menju vám pripravia špeciality európskej kuchyne. Ochutnajte z každého rožka troška vždy, keď budete chcieť zmeniť svoj stravovací stereotyp.

image
www.freepik.com

Vegáni, vegetariáni i milovníci mäsa

V dobe, keď stúpa počet ľudí alergických na konkrétne zložky potravín a vyznávačov špecifického stravovania, je dobré mať poruke zoznam reštaurácií, ktoré sa venujú príprave vhodných druhov jedál.

Laktózu, lepok, ale ani mäso mnohí nemôžu alebo jednoducho iba nemusia. Hľadáte reštaurácie v Bratislave, ktorých ponuka sadne na mieru vašim stravovacím potrebám?

Objednávanie jedál cez aplikáciu foodora je prehľadné, rýchle a pohodlné, a tak vám dlho škŕkať v bruchu nebude.

Side Kebab Obchodná zaženie aj ten najväčší vlčí hlad, Bistro Saigon Rača poteší širokou ponukou vietnamských špecialít, ktorých pestrosť na tanieri nakŕmi aj vaše oči. Papa Turkish Nivy pre vás zabalí špeciality tureckej kuchyne v kvalite, na akú ste zvyknutí.

Rozvoz jedál v Bratislave pre každú príležitosť

Príliš dlho v práci? Využite rozvoz jedla v Bratislave a objednajte si čosi chutné na večeru. Aj keď sa toho nakopí príliš veľa v domácnosti, nie je nič ľahšie ako si jedlo nechať uvariť.

Sú aj momenty, keď si jednoducho chcete dopriať. Zapáliť sviečky, zapnúť obľúbenú hudbu a potešiť sa ohňostrojom chutí v podobe porcie jedla z obľúbenej reštaurácie.

Máte aj vy takú, ktorú radi navštevujete? Presvedčte sa v aplikácii, či daná reštaurácia ponúka aj rozvoz jedla. Načo opúšťať domov, keď tie najlepšie reštaurácie môžu prísť za vami?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 07:08