Coca-Cola
StoryEditor

Vyhrajte zájazd do Disneylandu v Paríži!

PR článok23.08.2024., 00:00h

Coca-Cola a Marvel prinášajú limitovanú edíciu nápojov, ktorá pomocou rozšírenej reality oživí obľúbené postavy z filmov, hier a komiksov. Skutočné kúzla čakajú na víťaza súťaže o výlet do Marvel Avengers Campusu v parížskom Disneylande.

Lajkuj Brainee.sk na

Obľúbené nápoje Coca-Cola a Coca-Cola Zero sa stanú bránou do sveta, v ktorom spolu bojujú najznámejší hrdinovia a zloduchovia. Captain America, Ms. Marvel, Doctor Strange, Thanos, She Hulk, Daredevil, Wolverine, Juggernaut, Deadpool a Loki vystúpia po naskenovaní z červeno-bielo-čiernych ilustrácií na fľašiach a plechovkách pomocou rozšírenej reality do skutočného sveta.

„Naša najnovšia limitovaná edícia s Marvelom využíva dlhodobú spoluprácu medzi oboma značkami a prináša fanúšikom unikátne zážitky, počas ktorých ich hrdinovia vystúpia pomocou AR z obalov Coca-Cola,“ vysvetľuje senior marketingová manažérka Coca-Cola pre ČR a SR Mária Drotárová a dodáva: „Veríme, že unikátne partnerstvo medzi značkami Coca-Cola a Marvel poteší všetkých našich zákazníkov, rovnako ako potešilo nás. V Coke aplikácii spúšťame jednu z najväčších súťaží, ktorej hlavnou cenou je výlet do Disneylandu v Paríži pre výhercov aj ich rodiny. “

image
Coca-Cola

Okrem zberateľských plechoviek a napínavých AR zážitkov ponúka limitka Coca-Cola x Marvel: The Heroes fanúšikom šancu vyhrať vzrušujúce ceny. Epická súťaž prebieha od augusta do 1. 11. 2024.

Hlavnou cenou je trojdňový výlet pre štyri rodiny do Disneylandu v Paríži. Na ďalších fanúšikov čaká limitovaná edícia merchu Coca-Cola x Marvel - bundy, šiltovky, mikiny a tričká.

Ako na to?

Stačí si kúpiť nápoj Coca-Cola alebo Coca-Cola Zero, naskenovať QR kód z obalu, zadať PIN kód zo spodnej strany viečka a môžete vyhrať jednu zo stoviek cien. Podrobnejšie informácie o súťaži nájdete tu

Preneste sa do sveta Marvel

Stretnite svojich obľúbených superhrdinov, ktorí vďaka rozšírenej realite na moment ožijú. Stačí iba Coke aplikácia, QR kód z obalu fliaš či plechoviek, PIN spod viečka nápoja a aj vy môžete prežiť nezabudnuteľné dobrodružstvo.

image
Coca-Cola
image
Coca-Cola
menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
05. október 2024 02:28