KIVI
StoryEditor

Darujte budúcnosť: Tech tipy na darčeky s KIVI

PR článok19.12.2023., 00:00h

Prejavuje sa na vašom kuchynskom televízore vek? Alebo ste na konci roka konečne dokončili rekonštrukciu obývačky a teraz vyberáte spotrebiče? Čo tak veľkú obrazovku do detskej izby, kde sa môžu deti dívať na rozprávky bez toho, aby rušili rodičov? KIVI vie, ako potešiť vas aj vaše blízke darčeky k týmto sviatkom.

Lajkuj Brainee.sk na

December je za oknom, čo znamená, že je čas naladiť sa na vianočnú atmosféru a vyraziť na nákupy. Aby proces výberu a hľadania darčekov nebol taký psychicky náročný, ponúka KIVI niekoľko nápadov, ako potešiť rodinu, priateľov alebo sami seba.

Sviatočné zľavy dostupné v sieťach a na trhoviskách partnerov KIVI sú ďalším argumentom pre nákup. Plnenie snov s úsporou pre rozpočet − možno je to vianočné čaro.

Smart televízor do detskej izby

V septembri spoločnosť KIVI oznámila smart televízor špeciálne pre detské izby a teraz je konečne v predaji. Model KIVI KidsTV je 32-palcový smart televízor s full HD obrazovkou, na ktorej rám možno pripevniť detské stavebnice. Zariadenie sa tak stáva nielen monitorom na vysielanie obsahu, ale je tiež súčasťou detskej hry, ktorá podporuje kreativitu a predstavivosť. Aby bola obrazovka chránená pred stavebnými kockami, je vybavená tvrdeným sklom, ktoré odoláva nárazom a poškriabaniu. Televízor KIVI KidsTV má na zadnom paneli nočné svetlo, ktoré poskytuje mäkké, upokojujúce osvetlenie a pomáha deťom rýchlejšie zaspať, zvlášť ak sa boja tmy. Nočné svetlo môže fungovať, aj keď je televízor vypnutý, a jeho úroveň jasu je nastaviteľná. Televízor beží na operačnom systéme Android TV 11 s rozsiahlym nastavením rodičovskej kontroly.

Hľadáte smart televízor prvýkrát?

YouTube na veľkej obrazovke, filmy a seriály zo streamovacích platforiem, vysielanie obsahu zo smartfónu v priebehu niekoľkých sekúnd alebo ovládanie hlasovými príkazmi − to všetko umožňuje model KIVI 43U750NB. Tento televízor pracuje s operačným systémom Android TV 11 a podporuje viac než 10 000 aplikácií z obchodu Google. Obrazovka má uhlopriečku 43 palcov a rozlíšenie Ultra HD.

Tento produkt môže nahradiť aj hernú konzolu, pretože má integrovanú cloudovú hernú službu Boosteroid. Pre zábavu rodiny alebo priateľov je k dispozícii služba Air Console, ktorá umožňuje hrať niekoľkým hráčom (až 16) súčasne na jednej obrazovke. Zaujímavý nápad na vianočný večierok, že?

image
KIVI
 

Na veľkom plátne

Ponuka spoločnosti KIVI zahŕňa modely s uhlopriečkou od 24 do 65 palcov, takže si každý môže nájsť ideálne riešenie pre svoju domácnosť. Pozrite sa napríklad na model 55U750NW s 55-palcovou obrazovkou.

Dynamický obraz na veľkej obrazovke sa vďaka technológii MEMC javí ako plynulý a bez trhania. Technológia Super Contrast Control umožňuje upraviť kontrast obrazu v určitých oblastiach obrazovky počas tmavých scén. A technológia UltraClear zlepšuje čistotu obsahu v kvalite nižšej než 4K.

image
KIVI
 

Zvláštna pozornosť je venovaná dizajnu. Produkt nemá takmer žiadne rámčeky − ich viditeľná časť je iba 2,6 mm. Zariadenie je vybavené elegantnými tenkými kovovými nožičkami pre montáž na poličku. Aby harmonicky zapadol do moderných svetlých interiérov, je telo modelu vyrobené v bielej farbe.

Od kuchyne do spálne

Ak od televízora potrebujete iba sledovanie kanálov alebo videí na YouTube a potrebujete kompaktné zariadenie napríklad do kuchyne alebo spálne, tak sú základné modely KIVI s 24‘‘ alebo 32‘‘ obrazovkou vynikajúcou voľbou. Napríklad model 32H740NB je smart televízor s operačným systémom Android TV 9. Podporuje hlasové ovládanie Google Assistant a možnosť okamžitého vysielania obsahu zo smartfónu alebo iných zariadení prostredníctvom Chromecastu. Zariadenie sa tiež synchronizuje so systémom Google Home.

Navzdory svojim malým rozmerom vyzerá televízor luxusne vďaka minimalistickému, prepracovanému dizajnu a ultratenkým bočným rámčekom s hrúbkou iba 2,6 mm. Kvalitný zvuk zaisťujú dva 8-wattové reproduktory s manuálnou kalibráciou a podporou Dolby Digital. Ďalšie zariadenia možno pripojiť bezdrôtovo prostredníctvom wi-fi a bluetooth. Medzi dostupné porty patria ethernet (LAN), 2 porty USB, 3 porty HDMI, audiokonektor, optický audiovýstup a RCA.

Navštívte partnerské webové stránky KIVI a zistite prázdninové ceny vysnených produktov vo veľkosti Datacomp,  TPD,  Alza.sk a Nay.sk. 

O spoločnosti KIVI

KIVI je medzinárodná spoločnosť založená v roku 2016 s európskou pobočkou v Budapešti. Hlavnou činnosťou je vývoj a výroba smart televízorov s distribúciou výrobkov v Európe a Ázii. Oddelenie výskumu a vývoja sa nachádza na Ukrajine a v Číne. V súčasnosti bolo predaných viac než 1,5 milióna zariadení. Spoločnosť KIVI je certifikovaným partnerom spoločností Google a Netflix.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 04:01