Škoda Auto
StoryEditor

Potrebuješ auto? Stiahni appku a jazdi v ten istý deň! Škoda spustila modernú požičovňu áut

PR článok27.10.2023., 00:00h

Mať svoje vlastné auto je pre dnešných mladých ľudí značný výdavok. Pri vysokých cenách benzínu, nekresťanských cenách za parkovanie, nehovoriac o cenách samotných áut, si mnoho mladých dvakrát rozmyslí kúpu. Mať auto k dispozícii je však v určitých situáciách nielen komfort, ale aj potreba. Čoraz viac ľudí ho preto chce mať dostupné rýchlo a flexibilne, ideálne čo najbližšie a takpovediac na dosah ruky. Práve to si uvedomuje aj značka Škoda. Tá prichádza so službou Škoda GO, čo je vlastne moderná požičovňa áut cez aplikáciu, rýchlo a jednoducho aj bez kreditky.

Lajkuj Brainee.sk na

Advertisement

Ide to aj bez kreditky

Nová služba funguje ako požičovňa áut, avšak s modernými riešeniami z 21. storočia. Azda najväčším benefitom je možnosť požičať si auto podľa vlastných potrieb, a to nielen veľkosťou či ponúkanou výbavou, ale i dĺžkou zápožičky a potrebným nájazdom. To všetko pohodlne cez aplikáciu v mobile a bez zbytočných papierovačiek či potreby vlastniť kreditnú kartu. Na všetko postačí štandardná „debetka“ alebo dokonca iba služba Apple Pay či Google Pay, ktorú máme dnes sprístupnenú takmer všetci. Vďaka tomu je Škoda GO dostupná naozaj pre každého.

image
Škoda Auto

Najširšia sieť na Slovensku

Ďalšou z výhod, ktorú služba prináša, je široká sieť preberacích bodov. Dostupné vozidlá, ako aj ich aktuálnu polohu, vidíš priamo v aplikácii a nech sa nachádzaš kdekoľvek, s vysokou pravdepodobnosťou budeš mať možnosť zapožičať si auto podľa vlastných potrieb presne v tom meste, ktoré ti vyhovuje. Služba je dostupná v každom kraji a prakticky v každom väčšom meste po celom Slovensku, pričom v ponuke je aktuálne viac než štyristo nových alebo zánovných vozidiel. Práve to je obrovskou výhodou Škoda GO, pretože služba neobmedzuje tvoju slobodu pohybu a umožňuje presne prispôsobiť tvoje cestovanie tvojim potrebám.

image
Škoda Auto

Rezervácia auta na pár klikov

Celé to uzatvára rýchla rezervácia cez aplikáciu na smartfóne, cez ktorú vidíš prehľadne všetky potrebné informácie – typ vozidla, jeho výbavu, cenu zápožičky za požadované obdobie, ako aj to, kde presne sa vozidlo nachádza a koľko kilometrov je od teba vzdialené, či kedy ho môžeš prevziať a odovzdať. Celý proces je pritom veľmi jednoduchý a rýchly, vďaka čomu sa nemusíš obávať dlhého čakania či zložitých procesov. Stačí niekoľko kliknutí a vozidlo si vieš prevziať už v rovnaký deň a vydať sa tak okamžite na cestu. Na výlet, za prácou, na nákupy, alebo napríklad na sťahovanie do nového bytu, či na predĺžený víkend pri mori či v horách. Škoda GO ponúkne autá, ktoré pokryjú všetky potreby. Nemusíš tak plánovať nič dni vopred, keď sa rozhodneš, stačí spustiť aplikáciu a vyklikať si všetko potrebné.

Všetky tieto benefity robia zo Škoda GO skvelú voľbu pre mladých ľudí, ktorí hľadajú flexibilné a bezstarostné dopravné riešenie. Bez záväzkov, s jednoduchou rezerváciou a rýchlym prístupom k množstvu áut, z ktorých si vyberie každý. Viac sa dozvieš na www.skodago.sk

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 08:32