Nový Nostradamus predpovedá na tento rok vypuknutie 3. svetovej vojny.Craig Hamilton-parker/youtube/
StoryEditor

Volajú ho Nový Nostradamus. Muž úspešne predpovedal smrť kráľovnej Alžbety, na tento rok predvída katastrofu

mor30.01.2023., 16:00h

Nejde práve o koniec sveta, ale znie to tak: Craig Hamilton-Parker predpovedá 3. svetovú vojnu. Má k nej dôjsť skrz leteckú haváriu na Taiwane.

Lajkuj Brainee.sk na

Craig je povolaním psychológ a ľudí sa mu už raz podarilo vystrašiť svojou úspešnou predpoveďou úmrtia kráľovnej Alžbety II.  V novej predpovedi predstavil víziu leteckej katastrofy na ostrove Taiwan, ktorému Čína doteraz neuznala jeho autonómnosť. Domnieva sa, že takáto katastrofa by mohla rozpútať ďalšiu svetovú vojnu.

image

Ukrajina, Taiwan či Kórejský polostrov. Toto je päť miest, kde v roku 2023 môže začať tretia svetová vojna

Jeho predpoveď ale neráta len s lietadlami, môže ísť aj o kolíziu medzi dvoma ponorkami. V rozhovore pre Daily Star povedal, že takýto konflikt by stiahol aj Čínu aj Rusko do „najzávažnejšieho konfliktu na najbližšie dva roky“.

„Už nejaký čas hovorím, že som mal pocit, že to bude späté s konfliktom o Taiwan, čo sa podľa mňa tento rok aj stane,“ pokračoval ďalej. „Myslím si, že pôjde o náhodný konflikt, bude to vyzerať ako nehoda alebo incident.“ Podľa Craiga sa konflikt následne začne vymykať kontrole a dôjde k vypuknutiu katastrofy, ktorá so sebou vtiahne celý svet.

Zrod novej Číny

Medzi ostrovným štátom Taiwan a Čínou to iskrí odkedy sa ostrov odčlenil od ich nadvlády. Vo svojej predpovedi sa psychológ domnieva, že na stranu Taiwanu by sa pridali USA, čo by znamenalo, že sa z lokálneho konfliktu stane niečo oveľa väčšie. Podľa Craiga by bola vojna taká hrozivá, že by zatienila aj vojnu, ktorú rozpútalo Rusko na Ukrajine. 

Nový Nostradamus predpoveď rozvíja ďalej: „Mám tiež pocit, že Rusko sa postaví na stranu Číny, aby sa v tomto ohľade stalo vyvrheľským štátom, pretože to poškodí záujmy Číny a situáciu ešte viacej zhorší.“ 

image

Čína chce ovládnuť vesmír, varuje USA. Mesiac a Mars prirovnáva k Taiwanu, ktorý sa od nej odtrhol

Veštec však v konflikte nachádza aj zrniečko nádeje. Verí, že konflikt nedopadne zle a že na jeho konci bude zrod novej Číny, ktorá sa rozdrobí na viacero samostatných štátov. 

Nostradamove prognózy

Astrológ Nostradamus, pôvodom z Francúzska, taktiež predpovedal veľkú vojnu - aj keď neuviedol žiadne konkrétne dátumy.  No pri pretrvávajúcom konflikte medzi Ruskom a Ukrajinou a Čínou a Taiwanom je možné, že niečo takéto príde v nie príliš vzdialenej budúcnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 06:49