Muž, ktorý si injekciou vpichol silikón do semenníkov, pár dní na to zomrel.Youtube/ Angry Gay Pope/brainee X Canva/
StoryEditor

Muž si pichol silikón do semenníkov, aby ich mal väčšie. Hlúpy nápad ho do niekoľkých dní stál život

mor23.01.2023., 11:00h

Nie je nič na tom objavovať svoje fetiše a posúvať si hranice. Vždy je však dôležité mať na pamäti bezpečnosť a veľa informácií o tom, čo sa chystáme robiť. Rovnako dôležité je aj dobre poznať ľudí, s ktorými BDSM svet objavujeme.

Lajkuj Brainee.sk na

28-ročný Austrálčan Jack Chapman zomrel v americkom Seattli po injekcii so silikónom. Pred smrťou si však stihol ešte spraviť zopár fotografií svojim objemných a zväčšených semenníkov po zákroku, píše sa na New York Post

Jack mal predtým skúsenosť so vstrekovaním fyziologického roztoku do tejto oblasti, to je bezpečnejšie, avšak roztok do niekoľkých dní absorbuje telo a následne ho vylúči.

Silikónové injekcie do genitálií môžu spôsobiť abnormálny opuch, deformáciu penisu a taktiež môžu viesť k hromadeniu tekutín a krvácaniu do pľúc. Niekoľko ľudí už zomrelo po tom, čo si silikón aplikovali do zadku. Silikón vstrekovaný do mužských genitálií je menej bežný, ale nie menej nebezpečný.

Verný pes 

Jack bol navyše, spolu s ďalšími mužmi, vo vzťahu s populárnym blogerom Dylanom Hafertepenom. Tento vzťah bol na úrovni pán/sluha, Jack bol Dylanov pes spolu s ďalšími mužmi. Podpísal s ním dokonca aj zmluvu, v ktorej sa zaväzoval, že pretrhne kontakty s každým, kto je mimo Dylanovho kruhu, prijme priezvisko svojho pána a že bude nosiť pánov obojok. 

Jackova matka Dylana obviňuje zo smrti svojho syna. Ich vzťah označila za toxický a urážlivý. Vzťah s Dylanom taktiež nazvala sexuálnym kultom. Čo je však taktiež dôležité spomenúť, Jackova mama identitu svojho syna neprijímala ani za života a ani po smrti: „Toto nebol Jack, ktorého som poznala. Nemal žiadnu sebaúctu, stratil sa v tomto kulte. Stal sa z neho narušený chlapec.”

image

VIDEO Len pre skutočných patriotov! Ruský chirurg ponúka vlastenecké silikóny so vzorom vlajky

Na rozdiel od Jackovej matky sa Dylan k strate svojho partnera vyjadril súcitnejšie. „Ak bol Tank (použil meno, ktoré Jack prijal po tom, čo s ním vstúpil do vzťahu pán/otrok, pozn. red.) mojím svetom, bol som jeho slnkom; vďaka nemu som sa cítil ako stred jeho vesmíru,” napísal na svojom webe. „​Milujem ťa, TankMôj najlepší priateľ, partner, môj svet... moje šteniatko.”

Podozrivé machinácie

Zároveň je však otázne, prečo Dylan od Jacka tri dni pred zákrokom s injekciou vyžadoval, aby spísal závet, v ktorom mal Jack previesť svoj majetok na svojho pána. Následne bolo Jackovo telo len dva dni po smrti spopolnené. Podľa statusu Dylana na Facebooku jeho partner zomrel na (už predtým diagnostikované) ochorenie pľúc. Jackova matka však takéto tvrdenie odmieta a zo smrti svojho syna viní Dylana. 

Dylan však aj napriek tomu stále odmieta takéto obvinenie. Podľa jeho tvrdení Jacka nikdy do zákroku so vstreknutím silikónu do semenníkov nenútil. 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 00:22