Adela a Viktor už majú doma adoptované dieťatko.Profimedia/Profimedia - Standardni Obsah
StoryEditor

Prekvapenie v rodine Vinczeovcov. Manželom vyšla adopcia, domov si priniesli bábätko

Nikola Michalkova05.01.2023., 10:00h

Adela a Viktor Vincze sú podľa médií už mesiac rodičmi.

Lajkuj Brainee.sk na

Moderátorský pár sa o bábätko pokúšal niekoľko rokov. Napokon sa rozhodli pre adopciu, a koncom roka 2020 Viktor priznal, že čakajú na to, aby si mohli dieťa osvojiť. Vyzerá to tak, že sa im to konečne podarilo.

Sú traja

Pár prezradil, že sú už mesiac v domácnosti traja. „Dieťatko máme doma asi mesiac. Nemôžeme o ňom ale nič konkrétne prezradiť. Museli sme podpísať mlčanlivosť, že nemôžeme prezradiť jeho vek, meno, pohlavie, ani odkiaľ je. Je to v procese, dieťa nám ešte oficiálne nie je pridelené, preto je to ešte veľmi citlivé,“ vyjadrila sa Adela pre portál Pluska.

Momentálne sú v skúšobnej lehote, ktorá trvá niekoľko mesiacov. S dieťatkom sa preto ešte zoznamujú. „Našťastie tie postupy na Slovensku sú také, že si dieťa môžeme vziať akoby na dlhodobý návštevný pobyt, aby si zvykalo na rodičov, lebo čím skôr je u rodičov, tým skôr si dokáže vytvoriť puto,“ povedala pre portál moderátorka.

Najprv si ho prišli pozrieť

Ako prvé si dieťa prišli pozrieť, aby zistili, či im sedí a či sa im páči. Chodievali ho navštevovať, pričom Adela podľa jej slov musela preorganizovať svoje plány. „Obaja nie sme 8 hodín v práci, vieme si to predstaviť, že sme s ním vždy jeden z nás alebo obaja doma. V noci to tiež zvládame v pohode. Každý deň ale zisťujeme nové veci,“ hovorí Adela. Pred novou úlohou matky má stále obrovský rešpekt. 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 17:14