Cameleon
StoryEditor

Stereotyp a nuda? Dnes nie!

PR článok28.10.2022., 00:00h

Vstaneš a zmeníš sa na čo len chceš. Rozohráš svoju vlastnú show a vstúpiš do nového dňa ako človek, ktorý si stojí za svojou prezentáciou. Nebudeš sedieť v kúte. Budeš sa baviť spôsobom sebe vlastným!

Lajkuj Brainee.sk na

Uniformita sa nenosí. Kreativita, výnimočnosť, hravosť – no pozor, nie pretvárka je hybnou silou generácie Z. Ľudia narodení po roku 1996 sú tí, ktorí vstúpili do doby, v ktorej internet už nebol len cudzím slovom. Bol praktickou súčasťou každodenného života.

Aj vďaka tomu sa o generácii Z hovorí ako o ľuďoch, ktorí sa v enormnom množstve informácií a podnetov orientujú tak, ako najlepšie vedia. Nachádzajú si vlastné cestičky, len máločím sa nechajú obmedzovať a vizuálna komunikácia je alfou a omegou ich každodenného fungovania. Hľadajú si cesty a spôsoby, ako sa odlíšiť, ako nesplynúť so šedivou masou a rovnako to majú aj s výberom dobrého jedla a pitia.

To, čo zaujme

A nie len zaujme! To, čo generácia Z robí, ju musí aj baviť. Nie je totiž čas strácať čas! No keď si ho už nájdu, radi ho trávia v spoločnosti ľudí, ktorí zdieľajú podobné názory na svet a na zábavu. S ľuďmi, ktorí majú podobne ako oni radi pekné momenty, zapamätateľné chvíle, fotogenické okamihy.

image
Cameleon/Cameleon

Nemusia skončiť len fotkou zavesenou na sociálnej sieti! Fotogenický okamih sa dá krásne zaznamenať aj s pohárom ľahučkého, perlivého miešaného nápoja v pohári na stopke v ruke. Ten nápoj je symbolom novej generácie ľudí, ktorí si zo širokého spektra možností denne vyberajú to, čo ich zaujme a baví.

Caméléon je to, čo zaujme už na prvý pohľad. Nápoj s neprehliadnuteľným štýlom a dizajnom – jemne sýtený, miešaný a s nízkym obsahom alkoholu sa skvele hodí k momentom, ktoré dokonale vystihnú náladu ľudí, ktorí milujú dynamické zmeny a vychutnávajú si každú bublinku, ktorú im život prinesie do cesty.

Na stránke www.najnapoje.sk nájdete aktuálne dve verzie príjemne sladkého Caméléon MOSCATO – sýteného vínneho nápoja s nízkym obsahom alkoholu, ktorý doplní každú vašu náladu. Biela a ružová verzia Caméléon MOSCATO poteší každého, kto si rád štrngne s originálnymi bublinkami v ruke!

image
Cameleon
menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 00:36