Netflix
StoryEditor

Netflix prekvapil fanúšikov a zrušil úspešný seriál. Zo svetom z Jupiter’s Legacy však nekončí

Miroslav Kamody04.06.2021., 18:21h
Úspešný seriál dostal stopku. Existuje však šanca, že postavy sa na streamovacej platforme ešte predstavia. Nie je však isté ako.
Lajkuj Brainee.sk na

Seriál Jupiter's Legacy z dielne Netflixu mnohí označovali za seriálové prekvapenie roka. Po dlhšom čase sme dostali tému superhrdinov podanú úplne inak, než sme doteraz boli zvyknutí, a práve to divákov zaujalo.

Príbeh bol rozdelený do dvoch časových rovín. Prvá nás zaviedla do roku 1929, kde sme sledovali úsvit prvej generácie superhrdinov, druhá nám ukázala súčasný svet, v ktorom sa pôvodní hrdinovia snažia vychovávať svoje deti tak, aby boli jedného dňa pripravené na ochranu Zeme. 

Recenzie od kritikov boli síce priemerné, divákov bolo viac než dosť. O to viac fanúšikov prekvapila správa, že Netflix sa rozhodol seriál po premiére prvej série zrušiť. Mark Millar, tvorca predlohy však nebol až taký smutný, ako sa očakávalo. Práve to môže poodhaliť budúce plány streamovacieho giganta. 

Millar totiž v stredu na svojom Twitteri oznámil, že pracuje na adaptácii Supercrooks. Ide o skupinu zloduchov, ktorí žijú v rovnakom svete, ako hrdinovia z Jupiter's Legacy. Je teda možné, že Netflix sa rozhodol ísť podobnou cestou ako Marvel.

To by znamenalo, že najprv si vybuduje prepojené univerzum a následne ho prepojí. Sú to všetko samozrejme len dohady, no podporuje ich aj ďalšie Millarove vyjadrenie, v ktorom prezradil, že si je istý návratu do tohto univerza.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 07:58