Russian DollTwitter/Jennifer Goodall
StoryEditor

Finále Ozarku, druhá séria Russian Doll, ale aj horor s hviezdou Sex Education. Apríl na Netflixe je bohatý

kov08.04.2022., 16:00h
Streamovací gigant si pre nás opäť pripravil niekoľko horúcich noviniek.
Lajkuj Brainee.sk na

V bohatej seriálovej a filmovej nádielke nájdeš tento mesiac nadupané finále dramatického seriálu Ozark, dlho očakávanú druhú sériu Russian Doll, ale napríklad aj premiéru LGBTQ drámy Heartstopper.

Čo by ti ešte tento mesiac nemalo na Netflixe ujsť? Dozvieš sa v článku. Brainee ti prináša to najlepšie z aprílovej ponuky.

Ozark

Seriál rozpráva príbeh finančného poradcu (Jason Bateman), ktorý prinútil rodinu odísť z Chicaga do oblasti Ozarks v Missouri, kde musí počas piatich rokov vyprať 500 miliónov dolárov, aby uchlácholil drogového bossa. Finále skvelého dramatického seriálu uvidíš 29. apríla, a je sa určite na čo tešiť.

Russian Doll

Dlho očakávaná druhá séria seriálu Russian Doll vychádza 20. apríla. Príbeh sa točí okolo šarmantnej Nadie (Natasha Lyonne), ktorá oslavuje 36. narodeniny. Bežná oslava v newyorskom byte jej kamarátok sa však premení na nočnú moru, keď ju ešte v ten večer zrazí taxík. Namiesto smrti sa však vráti do kúpeľne onoho umeleckého bytu na onú ​​oslavu. Po jej niekoľkých ďalších náhlych úmrtiach a aj návratoch do onej kúpeľne zisťuje, že tu niečo nehrá. Ale čo?

Heartstopper

22. apríla uzrie svetlo sveta nový LGBTQ romantický seriál s názvom Heartstopper. Zoznámiš sa v ňom s dvomi chalanmi, ktorí sa stretli na strednej škole a rýchlo sa do seba zamilovali. Seriál o dospievaní je natočený na základe rovnomenného webového komiksu a grafického románu od Alice Oseman. 

​V hlavných úlohách sa predstavia Kit Connor, Joseph Balderrama, Sebastian Croft a Joe Locke.

Ujsť by ti určite nemali aj komédia s Pedrom Pascalom The Bubble, mockumentary Hard Cell s hviezdou The Office Catherine Tate, ale napríklad aj horor Choose or Die. V tom si zahral Asa Butterfield, známy z populárneho seriálu Sex Education. Skrátka, máme sa na čo tešiť.

Pozrieš si seriály?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 11:20