Pokorí aj Squid game? Obrovskému hitu od Netflixu konkuruje nový kórejský triler (ilu)facaebook.com/KStarLive,
StoryEditor

VIDEO Pokorí aj Squid Game? Netflix uviedol ďalší juhokórejský thriller

ros21.10.2021., 18:00h
Za novým juhokórejským počinom stojí režisér, ktorý sa preslávil aj vďaka minuloročným dramatickým sériám Extracurricular.
Lajkuj Brainee.sk na

Osemdielna novinka s názvom My name odštartovala na Netflixe 15. októbra, no už v týchto dňoch sa dostala na popredné miesta rebríčkov sledovanosti vo Veľkej Británii, informuje portál Unilad. Podľa britského denníka Daily Mail seriál obsadil štvrtú priečku. 

Krvavá dráma rozpráva príbeh mladej ženy, ktorú stvárnila juhokórejská modelka a herečka Han So-hee. Tá sa pripojí k drogovému gangu, aby pomstila smrť svojho otca. Z tohto dôvodu sa tiež infiltruje medzi policajné sily. 

Séria priťahuje pozornosť akčnými bojovými scénami, emocionálnymi výkonmi a skutočne zaujímavou zápletkou, ktorá ťa nenechá spať. Na platforme IMDb si thriller vyslúžil 8,2 hviezdičiek z desiatich. Diváci zo všetkých kútov sveta si seriál pochvaľujú, no publikum v Južnej Kórei má voči nemu zmiešanejšie pocity. 

Herečke hlavnej postavy úloha sadla

Podobne, ako kedysi Squid Game, aj My name má v súčasnosti sto percentnú sledovanosť na Rotten Tomatoes, pričom od kritikov získal veľmi pozitívne recenzie. Obzvlášť chválili emocionálny výkon juhokórejskej modelky a herečky Han So-hee, ktorá získala uznanie aj za jej neuveriteľné kaskadérske kúsky.

My name si získal slávu aj na Twitteri, kde mnohí diváci nabádajú iných, aby si ho pozreli. Jeden z nich dokonca označil Han Sohee za najlepšiu herečku. Ďalší dodal, že pri jej kaskadérskych počinoch stráca reč. Tak čo, trúfaš si pozrieť tento seriál?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 16:15