S veselými prasiatkami sa zabavíte kedykoľvek a odkiaľkoľvek – sú už aj v online verziiTIPOS
StoryEditor

S veselými prasiatkami sa zabavíte kedykoľvek a odkiaľkoľvek – sú už aj v online verzii

PR článok17.11.2021., 23:00h
Stieracie žreby PRASA V ŽITE len nedávno dostali aj elektronickú podobu a hneď si našli svojich fanúšikov. Ak si chcete vylepšiť náladu a zabaviť sa, veselé prasiatka sú vám k dispozícii – stačí byť pripojený na internet a byť zaregistrovaný na eTIPOS.sk. O internetovej zábave sa už presvedčil nejeden z fanúšikov a niektorí vďaka e-žrebom PRASA V ŽITE vyhrali zaujímavé výhry.
Lajkuj Brainee.sk na

Online žreby sú k dispozícii vždy a odkiaľkoľvek

Fanúšikovia okamžitých lotérií sú zvyknutí na to, že svoje obľúbené žreby si môžu kúpiť na stovkách predajných miest spoločnosti TIPOS po celom Slovensku. Teraz však majú milovníci okamžitých lotérií šancu kúpiť si niektorý zo žrebov z ponuky TIPOSu aj na internete. Nemusia vôbec vyjsť z pohodlia domova, alebo naopak – môžu byť na prechádzke v prírode, a keď dostanú chuť na internetovú zábavu, môžu si kedykoľvek zotrieť svoj obľúbený žreb. Stačí im, aby boli svojím smartfónom pripojení na internetový portál eTIPOS.sk. Tam nájdu takmer nepretržite pestrú paletu elektronických žrebov. S veselými prasiatkami sa zabavíte kedykoľvek a odkiaľkoľvek – sú už aj v online verzii S veselými prasiatkami sa zabavíte kedykoľvek a odkiaľkoľvek – sú už aj v online verzii TIPOS Legendárne prasiatka sú aj online!

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. nedávno zaradila do svojej ponuky elektronických žrebov aj známe PRASA V ŽITE. Veselé žreby sa tak stali dostupnými pre všetkých dospelých hráčov. Už nikomu sa nemôže stať, že by si PRASA V ŽITE nemohol kúpiť. Fanúšikovia okamžitých lotérií si nový produkt rýchlo obľúbili, svedčí o tom i množstvo predaných žrebov. Cena jedného elektronického žrebu PRASA V ŽITE je 1 euro.

S veselými prasiatkami sa zabavíte kedykoľvek a odkiaľkoľvek – sú už aj v online verzii S veselými prasiatkami sa zabavíte kedykoľvek a odkiaľkoľvek – sú už aj v online verzii TIPOS

Čo nám ponúka PRASA V ŽITE na internete?

Emisia online žrebov PRASA V ŽITE je naozaj štedrá! Ponúka až tri hlavné výhry, pričom každá má hodnotu 10 000 eur. Doteraz čakajú na svojich majiteľov. Zaujímavé sú výhry i na nižších poradiach. Získať možno napríklad niektorú z tisíceurových výhier. Dve už našli svojho majiteľa a o ďalšie štyri sa stále hrá. Pred blížiacimi sa Vianocami môže potešiť nejedného z hráčov aj niektorá z výhier v hodnote 500 eur. V hre je aj množstvo žrebov s výhrami po 100 či 50 eur. S veselými prasiatkami sa zabavíte kedykoľvek a odkiaľkoľvek – sú už aj v online verzii S veselými prasiatkami sa zabavíte kedykoľvek a odkiaľkoľvek – sú už aj v online verzii TIPOS Online žreby sú naozaj stieracie

Elektronické žreby sú dostupné na portáli eTIPOS.sk. Sú dizajnované tak, aby ich zotieranie bolo intuitívne, podobne ako pri papierovej verzii. Hráč zotiera elektronický žreb pomocou počítačovej myši alebo prstom, ak má jeho mobilné zariadenie dotykovú obrazovku.

S veselými prasiatkami sa zabavíte kedykoľvek a odkiaľkoľvek – sú už aj v online verzii S veselými prasiatkami sa zabavíte kedykoľvek a odkiaľkoľvek – sú už aj v online verzii TIPOS Elektronická okamžitá lotéria PRASA V ŽITE je prístupná nielen cez počítače, ale aj prostredníctvom mobilných zariadení, smartfónov pripojených na internet. V prípade zobrazenia na mobilnom zariadení je rozloženie ovládacích a informačných prvkov prispôsobené danému zariadeniu. Tak neváhajte a užite si obľúbené stieranie žrebov kedykoľvek a kdekoľvek.

S veselými prasiatkami sa zabavíte kedykoľvek a odkiaľkoľvek – sú už aj v online verzii S veselými prasiatkami sa zabavíte kedykoľvek a odkiaľkoľvek – sú už aj v online verzii TIPOS

(PR)

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/hry, menuAlias = hry, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 07:05