YouTube/Netflix
StoryEditor

Svetu hrozí zánik a prezidentke USA je to jedno. Sleduj ukážku pre film s DiCapriom, Meryl Streep či Arianou Grande

Miroslav Kamody08.09.2021., 16:40h
Snímka Don't Look Up patrí k najočakávanejším tohtoročným projektom Netflixu. Sleduj našliapaný trailer plný humoru.
Lajkuj Brainee.sk na

Predstav si, že sa na Zem rúti gigantický meteorit, ktorý má spôsobiť koniec sveta. Dvojica astronómov na to však prišla pol roka pred tým, ako život na našej planéte prestane existovať, a preto si dávajú jasný cieľ - varovať ľudstvo, píše web Collider.

Problém však nastáva v momente, keď odborníci, stvárňovaní Leonardom DiCapriom a Jennifer Lawrence, narazia na neochotu prezidentky Spojených štátov. Tú si zahrala oceňovaná Meryl Streep a nie je žiadnou náhodou, že vo filme na seba preberie mnohé črty bývalého prezidenta Donalda Trumpa. 

O túto sci-fi komédiu sa postaral režisér Adam McKay (oscarovka The Big Short či snímka Vice) a okrem vyššie spomínaných hercov sa predstaví aj Jonah Hill. Ten si strihne postavu vedúceho kancelárie v Bielom dome, ktorý je zároveň synom prezidentky.

Vo filme však uvidíš aj Cate Blanchett, Timothée Chalameta, Arianu Grande, Matthewa Perryho, Chrisa Evansa, Tylera Perryho, Marka Rylancea či Rona Perlmana. Hviezdne obsadená komédia si svoju premiéru odbije na streamovacej platforme Netflix, konkrétne už 24. decembra. 

Trailer v závere ukazuje, že film budú premietať aj vo vybraných kinách. To však s istotou platí iba pre Spojené štáty. Dôvod je jednoduchý - Netflix chce s filmom zabojovať o Oscara. O to viac sa naň tešíme.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 19:38