Slávni umelci sú úplne na nerozoznanie, ľudia si ich často pletúfacebook.com/Tropical Pizza
StoryEditor

Vyzerajú ako súrodenci: Tieto celebrity sa na seba podobajú aj napriek tomu, že nie sú príbuzní

Radka Rosenbergová09.06.2021., 16:00h
Hovorí sa, že každý z nás má na svete jedno vzdialené dvojča. Čo je na tom pravdy, je už ale otázne. Výnimkou nie sú ani celebrity, ktoré našli svojich dvojníkov. A to v rovnakom fachu.
Lajkuj Brainee.sk na

Natalie Portman a Keira Knightley

Asi jednu z najznámejších šoubiznisových dvojičiek tvorí hviezda Pirátov z Karibiku Knightley a baletka z Čiernej labute Natalie Portman. Ak si dajú rovnaký účes a podobný mejkap, vyzerajú, akoby ich jedna mater mala.


Liam Neeson a Ralph Fiennes

Aj samotný herec Liam Neeson hovorí, že si ľudia často pletú Temného pána lorda Voldemorta a otca, ktorý hľadá svoju ukradnutú dcéru vo filme 96 hodín. Okrem toho spolu obaja účinkovali v niekoľkých filmoch ako Schindlerov zoznam či Hnev titánov. Sami tvrdia, že sú veľmi dobrí kamaráti.


Katy Perry a Zooey Deschanel


Keď mala ešte speváčka Katy Perry čiernu hrivu, vyzerala takmer rovnako ako herečka Zooey Deschanel. Uvedomila si to už na začiatku speváckej kariéry a rozhodla sa to využiť vo svoj prospech. „Keď som prišla do LA, ešte som nebola taká populárna, ľudia mi hovorili, že vyzerám ako Zooey Deschanel,“ tvrdí Katy Perry. Na začiatku kariéry speváčka nemala veľa peňazí a keď sa chcela dostať zadarmo napríklad aj do klubu, vydávala sa vtedy za oveľa populárnejšiu dvojníčku. Prischla jej dokonca aj prezývka „Fooey“, čo je slangový výraz pre „falošná Zooey“. Okrem toho sa Zooey objavila po boku Katy aj v jej klipe k piesni Not the end of the world, kde práve ich podobnosť hrala kľúčovú úlohu. Mimozemšťania si Deschanel pomýlili s Katy Perry a uniesli ju. Katy si v klipe nemohla zahrať, lebo bola tehotná.



Jeffrey Dean Morgan a Javier Bardem

Hercov, medzi ktorými je iba trojročný vekový rozdiel, je mimoriadne ťažké od seba odlíšiť. Jeffreyho, ktorý si zahral napríklad aj vo filme Walking dead, nevedeli rozoznať ani v nemocnici. Personál si ho splietol s držiteľom Oscara, španielskym predstaviteľom Pabla Escobara, Javierom Bardemom.


Penélope Cruz a Salma Hayek

Krásne tmavovlásky si splietli dokonca aj po udeľovaní Oscarov, keď na fotke na Instagrame označili namiesto držiteľky Oscara Penélope Cruz jej mexickú kolegyňu Salmu Hayek. Na túto chybu upozornili fanúšikovia. Aj keď vyzerajú ako sestry, nie je medzi nimi žiadny príbuzenský vzťah.



Will Ferrell a Chad Smith

Bubeník z Red Hot Chilli Peppers a známy komik si vystrelili z ľudí, keď sa v šou Jimmyho Fallona obliekli úplne rovnako. Obaja spolu súťažili v hraní na bicie, pričom vďaka tejto výzve vyzbierali pol milióna dolárov na charitu.

Jennifer Connelly a Demi Moore

Hviezda z dobrodružnej drámy Noe Jennifer Connelly hovorí, že si ju často mýlia s jej dvojníčkou, takmer šesťdesiat ročnou Demi Moore. Keď ide po ulici počúva, ako si ľudia vravia: „To je Demi Moore!“


Jesse Eisenberg a Michael Cera

Ani spomínaní herci sa vďaka svojej podobnosti nevyhli ľuďom, ktorí si ich zamieňali. „Jedného dňa na mňa kričal neznámy chlap: Michael Cera je naštvaný! Inokedy som zas počul: Michael Cera, zbožňujem ťa,“ smeje sa americký herec Jesse Eisenberg, známy z filmov Podfukári či Zombieland. Naopak, aj Ceru si zamieňajú s Jessem napríklad na sociálnych sieťach. „Raz sa mi prihovoril chlap v samoobsluhe, ktorý na mňa pozrel a spýtal sa: Jesse Eisenberg? Ja som mu odpovedal nie a tak skúsil Michael Cera? Bol som ohromený že ma spoznal rovno na druhý pokus,“ spomína kanadský komik.


Hilary Swank a Jennifer Garner

Americká herečka Hilary Swank sa tri roky starala o svojho otca, kvôli čomu nebola v centre pozornosti. Možno preto si ju zamieňali s jej hereckou kolegyňou Jennifer Garner. Otec Hilary úspešne podstúpil transplantáciu pľúc a tak ho opatrovala. „Vzala som si tri roky dovolenky, aby som bola s ním a pomohla mu na jeho životnej ceste,“ tvrdí. Keď sa opäť objavila na verejnosti, ľudia si mysleli, že stretli Jennifer Garner a chceli sa s ňou odfotiť alebo si vypýtali autogram. Hilary im tvrdila, že nie je tá, za ktorú ju považujú, nechceli jej však veriť. Mysleli si, že je iba veľmi namyslená.



Emma Mackey a Margot Robbie

Slávnu herečku Margot Robbie si mnohokrát pomýlili s jej anglicko-francúzskou kolegyňou Emmou Mackey, ktorá je známa zo seriálu Sexuálna výchova. Rovnaké veľké oči, plnšia spodná pera a úzky nos sú dôkazom ich podobnosti. A keď mala Emma ešte aj blond vlasy, boli na nerozoznanie.

Sarah Hyland a Mila Kunis

Predstaviteľku z Modernej rodiny a herečku známu z Macíka Teda si ľudia neustále pletú. Je to najmä kvôli rovnakým veľkým hnedým očiam, orieškovým vlasom a podobným črtám tváre. Dokonca aj Sarah Hyland a Mila Kunis sa v roku 2010 na jednom večierku dohodli, že si vymenia svoje identity.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 13:20