Instagram/lucidstyle_official
StoryEditor

Lucia Sládečková: Niektorí sa opíjali, ja som išla na zákazku. Potom sa nečudujte, že mám peniaze

Dominika Pacigová04.06.2021., 20:30h
Na návštevu do salónu nás pozvala vizážistka, influencerka a hrdá slobodná mama Lucia Sládečková, ktorá pôsobí pod značkou Lucid style.
Lajkuj Brainee.sk na

Počas tehotenstva sa rozhodla, že chce ostať sama. Netají sa tým, že je hrdá slobodná matka. Napriek tomu, že spočiatku bývala v salóne a pracovala zadarmo, v priebehu rokov sa vypracovala na úspešnú vizážistku a influencerku. Lucia Sládečková, ktorá pôsobí pod značkou Lucid style, na Instagrame pravdepodobne čoskoro pokorí hranicu 300-tisíc followerov. 

Na Instagrame aj Facebooku si si vybudovala pomerne slušnú základňu, pričom neukazuješ len svoju prácu, ale sčasti zdieľaš aj svoje súkromie. Koľko hodín denne ti zaberá spravovanie sociálnych sietí?

Keď pracujem, nie som na Instagrame. Venujem sa mu po večeroch a v noci, keď uložím dcéru.

Síce zdieľam chvíle s dcérou či mamou, ale neukazujem to, čo by mohli ľudia zneužiť alebo využiť vo svoj prospech, aby ma potupili, pretože na Slovensku to tak funguje.  

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Sladeckova (@lucidstyle_official)

Na Instagrame máš aj pomerne veľa spoluprác, do ktorých by si určite nešla?

Do tých, kde by som klamala a chcela by som len komunikovať tovar za peniaze. Snažím sa vyčleňovať spolupráce, ktoré nie sú so mnou spojené.

Hrá rolu aj výška honoráru?

Určite áno. Dostala som sa do štádia, keď si vyberám. Instagram živí veľa influencerov, taktiež aj mňa, ale stále pracujem, zarábam najmä v mojom štúdiu.

V tomto salóne si kedysi aj prespávala. Boli dni, keď si musela pracovať zadarmo a líčila si po nociach?

Mnohí vizážisti chcú vedieť, ako som začala. Musela som vystúpiť z komfortnej zóny. Keď som chcela niečo dokázať, možno aj ľuďom, ale prioritne sebe, pracovala som najprv zadarmo, až potom prišli honoráre. Boli to chvíle, na ktoré niekedy rada spomínam, niektoré zas zabolia, ale to je život.

Ktoré chvíle boli bolestivé?

Keď som si uvedomila, že nežijem svoj život a venujem sa len práci. Ľudia na Slovensku dokážu byť zákerní a nepríjemní. Napríklad na sociálnych sieťach zahraničných influencerov sa nedočítam také veci, ako píšu o mne. Vraj meškávam a nechodím na zákazky, ale ja nemám doma somárika, ktorému potrasiem chvostom – daj. Keď niekto mešká alebo nedvíha telefón, ďalšie meškanie nie je opodstatnené mnou.

Veľa ľudí mi hovorí, že iní na mne dlhé roky pracovali, aby ma znemožnili. Ľudia nevnímajú pravidlá, robia si čo chcú a dokážu dať hejty. Keď to raz bude čítať moja dcéra, povie si – mami, ty si bola mimozemšťan? Budem slušná.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Sladeckova (@lucidstyle_official)

Naučila si sa nebrať si takéto veci k srdcu?

Nečítam o sebe komentáre, lebo by som sa „scvokla“, no keď to vidím alebo počujem, zamrzí ma to. Keď bola akákoľvek akcia, či už som mala Lýdiu, alebo nie, nemohla som ísť von, pretože mám v sobotu robotu a nemôžem povedať klientke, že som sa opila. Tak to niektorí vizážisti robili, ale ja som vždy išla na zákazku. Lenže ja som zarobila, potom sa nečudujte, že mám peniaze. Snažila som sa robiť viac ako ostatní.

Keď sa ťa niekto na Instagrame opýtal na partnera, napísala si, že v dnešnej dobe je plno povaľačov a príživníkov. Akého chlapa by si si vedela predstaviť po svojom boku?

Určite nie takého, čo sleduje moje lajky, potrebuje pre svoju firmu viac lajkov a zviditeľniť sa. Nebudem z neho robiť celebritu. Nehľadám dokonalého fešáka, chcem, aby s ním bola sranda a aby ma vnímal takú, aká som. Nebudem hrať, aká som super, každý má veľa chýb, musíme to vedieť nejako zladiť.

Celý rozhovor s Luciou Sládečkovou si môžeš pozrieť v priloženom videu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/rozhovory, menuAlias = rozhovory, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 02:29