Alžbeta Harry Gavendová
StoryEditor

Digitalky: Uvoľnený technologický podcast. O výmene batérií v elektronike a o tom, čo sa stane s Google fotkami (podcast)

Alžbeta Harry Gavendová07.06.2021., 14:00h
Trochu smiechu a trochu moderných technológií - no hlavne ľahký technologický pokec. Podcast Digitalky sa obzerá za uplynulým týždňom a hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilejších.
Lajkuj Brainee.sk na

Ak máš po práci či náročnom dni v škole chuť torchu si vydýchnuť, no pritom sa snáď aj niečo zaujímavé dozvedieť, prinášame Ti uvoľnené debatovanie Alžbety a Riša na rôzne technologické témy v našom podcaste Digitalky.

Používaš Google Fotky? Od 1.júna ťa dobehli zmeny. V dnešnom vydaní sme štandardne “poklábosili” o tom, čo môže používateľ tejto cloudovej služby od Google robiť, aby si aj naďalej zachoval svoje úložisko obrázkov.

Venovali sme sa ale aj horúcej novinke Moto G100 od Motoroly, ktorá prináša do strednej triedy naozaj slušný výkon. Bude jej to však stačiť? Veľké ohlásenie má za sebou aj firma OnePlus. Tí vydali svoje prvé smart hodinky, ktoré budú tiež témou nášho rozhovoru.

Do strednej tiredy smartfónov patrí aj značka Redmi. Ak si o nej náhodou nepočul, je to vlastne prezlečené Xiaomi. Označuje sa tak aj “Xiaomi Redmi”, i keď správny názov je jednoducho Redmi. Whatever, Redmi Note 10 Pro je nový zaujímavý prírastok do rodiny smartfónov a my Ti ho predstavíme.

Podcast sme začali debatou o tom, že nie vždy je jednoduché vymeniť batériu v elektornike. Občas je tam totiž… prilepená.

Alžbeta H. Gavendová pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu na starosti (na radosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 15:09