Ponuka Disney+ na júnDisney, FX
StoryEditor

Čo sledovať v júni na Disney+? Čaká ťa nový príbeh zo sveta Star Wars, návrat na futbalový trávnik aj príbeh Karla Lagerfelda

Miroslav Kamody03.06.2024., 08:00h

Ponuka na jún je mimoriadne štedrá a vyberie si z nej fanúšik filmov, minisérií aj regulérnych seriálov.

Lajkuj Brainee.sk na

Streamovacia platforma Disney+ predstavila ponuku obsahu na jún. Tešiť sa môžeš na šmrnc, módu, romantiku a rivalitu v seriáli Becoming Karl Lagerfeld, nový seriálový príbeh zo sveta Star Wars s podtitulom Akolytka, ale aj návrat do futbalovými fanúšikmi milovaného Wrexhamu. Čo všetko budeš môcť sledovať?

image

TRAILER Mileniálom sa splní kinematografický sen. Leví kráľ sa vracia na obrazovky, tvorcovia si za ústrednú postavu vybrali Musafera

Star Wars: Akolytka - seriál (5. jún) - premiéra dvoch častí naraz, nová časť každú stredu

V seriáli Star Wars: Akolytka sa pri vyšetrovaní šokujúceho zločinu postaví uznávaný majster Jedi (Lee Jung-jae) proti nebezpečnej bojovníčke z minulosti (Amandla Stenbergová). Popri tom, ako sa objavujú ďalšie stopy, sa vydávajú na temnú cestu, kde zlovestné sily odhalia, že všetko nie je také, ako sa zdá...

Becoming Karl Lagerfeld - miniséria (7. jún) - všetky časti dostupné naraz

Píše sa rok 1972 a Karl Lagerfeld je 38-ročný, verejnosti takmer neznámy návrhár konfekcie. Jeho stretnutie s mladíkom menom Jacques de Bascher, ambicióznym a zvodným švihákom, všetko zmení.

Karl je konečne pripravený postaviť sa svojmu priateľovi, géniovi haute couture, Yvesovi Saint Laurentovi a jeho obávanému spoločníkovi Pierrovi Bergéovi. Šmrnc, súboj eg, extravagantné večierky a ničivá vášeň – pozrite si, ako sa Karl Lagerfeld stal legendou.

Vitajte vo Wrexhame - 3. séria (12. jún) - premiéra dvoch častí naraz, nová časť každú stredu

V roku 2020 Rob McElhenney a Ryan Reynolds spojili sily, aby kúpili futbalový tím Wrexham z piatej ligy v nádeji, že z neho vytvoria príbeh outsidera, ktorému bude fandiť celý svet. A svet si ho všimol a postupne prichádza zmena. Po pätnástich bolestivých sezónach v národnej lige klub konečne postúpil do anglickej futbalovej ligy.

Stávky nikdy neboli vyššie, keďže druhá liga prináša novú intenzívnejšiu úroveň a klub je naďalej sužovaný zraneniami a neúspechmi. Oddaní zamestnanci a priaznivci oslavujú návrat mesta k sláve a zároveň sa pripravujú na nové výzvy, ktoré prináša návrat do anglickej futbalovej ligy. Dokáže sa Wrexham AFC popasovať s výzvami a opäť zažiariť?

Závoj - seriál (29. máj) - všetky časti dostupné naraz

Dve ženy na ceste z Istanbulu do Paríža a Londýna rozohrajú smrtiacu hru na pravdu a lož. Jedna z nich má tajomstvo a druhá má za úlohu odhaliť ho skôr, ako prídu o život tisíce ľudí.

Nech sa to zdá akokoľvek ťažké, šéfovia misií americkej CIA a francúzskej rozviedky musia tajne odložiť svoje rozdiely a spolupracovať, aby odvrátili hroziacu katastrofu skôr, než bude neskoro.

Prvé znamenie: Prichádza Satan! - film (30. máj)

Keď mladú Američanku pošlú do Ríma, aby slúžila Cirkvi, stretne sa s temnotou. Tá ju prinúti spochybniť vlastnú vieru a odhalí desivé sprisahanie, ktoré, ako dúfa, prinesie zrod vteleného zla.

Okrem toho sa môžeš tešiť aj na poriadnu dávku animácie. Už piateho júna sa na platforme objaví šestica nových epizód 22. série seriálu Griffinovci a koncom mesiaca dorazia aj štyri nové epizódy 35. série Simpsonovcov. K tomu ešte pridaj nové časti seriálov Fable, Go! Go! Loser Ranger! a Undead Unluck.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
07. september 2024 22:22