Netflix
StoryEditor

Veľké odhalenie od tvorcu Squid Game. Na tieto známe postavy sa môžeš tešiť aj v druhej sérii!

som13.04.2022., 12:00h
Tvorca celosvetovo populárneho seriálu Squid Game Hwang Dong-hyuk, prezradil, ktoré postavy „ožijú“ v druhej sérii megahitu z Južnej Kórey.
Lajkuj Brainee.sk na

Squid Game od svojho debutu zaujal divákov po celom svete a stal sa historicky najúspešnejším seriálom Netflixu. Jeho režisér, tvorca a scenárista Hwang Dong-hyuk, počas rozhovoru v Contenders Television v Paramount Studios prezradil, ktoré z postáv sa vrátia do novej série.

Odhalil, že v Juhokórejskom obľúbenom seriáli si znovu zahrajú hlavný hrdina a jedna z hlavných záporných postáv. ,,Gi-hun sa určite vráti, verím, že sa vráti aj Front Man."

Zastaví Gi-hun brutálne hry?

Gi-hun ako jediný prežil sériu detských hier o život, v ktorých sa hralo o obrovskú sumu peňazí, a stal sa ich víťazom. Na konci série sa Gi-hun rozhodol nevycestovať za svojou dcérou do USA a namiesto toho to vyzeralo tak, že sa rozhodol zastaviť brutálne hry, ktorých bol súčasťou. 

Front Man, ktorého pod maskou sa ukrýva kórejská hviezda Lee Byung-hun, je antagonista, ktorý stál na čele organizácie hry a dohliadal na všetko, keď 456 hráčov bez peňazí riskovalo svoje životy pre ohromujúcu výhru vo výške viac ako 45 miliárd wonov.

Úspechy prvej série

Náklady na produkciu prvej série seriálu boli 21,4 milióna dolárov, zatiaľ čo výnosy sa odhadujú na 891 miliónov dolárov. Okrem toho, Squid Game vyhral tri Zlaté glóbus, a získal O Yeong-su trofej pre herca vo vedľajšej úlohe.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 01:17