YouTube/Disney Plus
StoryEditor

Príšerky s.r.o. sa vracajú! Sleduj, čo sa dialo po tom, ako sa malá Boo dostala domov

Miroslav Kamody19.05.2021., 13:10h
Obľúbená rozprávka tvojho detstva sa vracia na televízne obrazovky s novým pokračovaním. Na čo všetko sa v ňom môžeš tešiť?
Lajkuj Brainee.sk na

Animák Príšerky s.r.o. si zamilovali milióny detí po celom svete. Premiéru mal presne pred dvadsiatimi rokmi a do farebného sveta plného monštier, ktoré pôvodne získavali energiu z detského strachu, sme sa vrátili prequelom s názvom Príšerky: Univerzita. 

Teraz sa do mesta Monstropolis vrátime skrz nový seriál z dielne streamovacej platformy Disney+. Ten dostal názov Monsters at Work (Príšerky v práci) a odohrávať sa bude presne deň po tom, ako sa Mikovi a Jamesovi podarilo dostať malú Boo bezpečne domov. 

​Svet zistil, že detský smiech generuje desaťkrát viac energie ako krik, čo je veľký problém pre mladého Tylora Tuskmona, ktorý sa tešil na kariéru desivého monštra. Teraz však bude nútený urobiť všetko preto, aby sa stal zabávačom. Premiéra na Disney+ je naplánovaná na 2. júla. 

Platforma však ešte stále nie je na Slovensku dostupná. Hovorí sa však o tom, že v priebehu tohto roka by sme sa jej mali dočkať, a preto dúfame, že oznámenie o stupení dorazí už čoskoro. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 16:02