YouTube/Hulu
StoryEditor

Mala byť ďalším Stevom Jobsom. Nový seriál ukáže príbeh podvodníčky a najmladšej miliardárky sveta

kam09.02.2022., 16:00h
So svojím projektom mala zmeniť svet. Nakoniec sa však postarala o jeden z najväčších škandálov v modernej vede.
Lajkuj Brainee.sk na

Streamovacia platforma Hulu odhalil oficiálny trailer pre novú limitovanú dramatickú sériu s názvom The Dropout. V nej stvárni hlavnú úlohu Amanda Seyfried, ktorá sa predstaví ako zakladateľka spoločnosti Theranos Elizabeth Holmes. Ako informuje portál ComingSoon, premiéra je naplánovaná na 3. marca, kedy sa dočkáme prvých troch epizód.

Prvá ukážka predstavuje skupinu neúspešných študentov, ktorí nedokončili vysokú školu, no majú predstavu o prenosnom prístroji na na testovanie krvi, ktorý by potenciálne mohol zmeniť svet. Práve kvôli nenásytnosti Holmes po úspechu a sláve sa však nápad zvrtne do veľkého miliardového podvodu.

Miniséria vzniká na základe úspešného podcastu ABC News, ktorý sa podrobne venoval príbehu zakladateľky spoločnosti Theranos. Bude skúmať, ako sa príbeh ambicióznej najmladšej miliardárky na svete, označovane aj ako ďalší Steve Jobs, zmenil na jeden z najväčších škandálov v modernej vedeckej histórii.

Hlavnú postavu si pôvodne mala strihnúť Kate McKinnon, no nakoniec ju vystriedala spomínaná Amanda Seyfried. Spolu s ňou sa predstavia herci, ako Naveen Andrews, William H. Macy, Laurie Metcalf, Elizabeth Marvel, Stephen Fry, Alan Ruck, Sam Waterston, Kate Burton, Utkarsh Ambudkar, Bill Irwin, Dylan Minnette, Mary Lynn Rajskub a ďalší.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 20:17