Ako sledovať obľúbené filmy a seriály cez internet?SWAN GO
StoryEditor

Ako sledovať obľúbené filmy a seriály cez internet?

PR článok22.12.2021., 23:00h
Všetky filmy a seriály, o ktorých sa všade hovorí, môžete mať dnes na dosah ruky. Nehovoríme však o pokútnom sťahovaní súborov z pochybných stránok s mizernou kvalitou, ale o top TV aplikáciách, s ktorými ostanete v obraze.
Lajkuj Brainee.sk na

Výhodou týchto služieb je, na sledovanie tých najlepších filmov, seriálov či televíznych programov dnes stačí internetové pripojenie a ta správna TV aplikácia. Predplatné streamovacích služieb stojí len pár eur mesačne, no ich obsah sa ráta na stovky titulov. Chcete vedieť, ktorú službu si však vybrať a prečo? 

Všetky TV stanice pod palcom v appke SWAN GO

Ak chcete sledovať svoje obľúbené televízne relácie a programy cez internet kedykoľvek vo svojej Smart telke, na mobile, či na počítači, odporúčame slovenskú TV aplikáciu SWAN GO. SWAN GO si môžete vďaka špeciálnej akcii na prvých 15 mesiacov objednať už od 3,99 eur mesačne na webe www.swango.sk. Aplikácia má jednoduché, rýchle a intuitívne ovládanie a hlavne ponúka vysokú kvalitu obrazu, veľké množstvo TV kanálov a 7 dňový archív pre všetky TV stanice.

SWAN GO v najvyššej verzii XL obsahuje viac ako 100 TV staníc vrátane slovenských a českých kanálov a nechýbajú ani obľúbené športové kanály ako SPORT 1 a SPORT 2 či Eurošporty, dokumentárne či filmové kanály a vďaka TV archívu si všetky televízne relácie môžete pozrieť až 7 dní dozadu. Vo SWAN GO nechýbajú ani funkcie na pretočenie či nahrávanie najlepších momentov, aby vám nič neuniklo. Telku so SWAN GO môžete už v základe sledovať hneď na dvoch zariadeniach súčasne, takže už nehrozia žiadne zápasy o ovládač, jednoducho si každý člen rodiny pustí to, čo chce práve pozerať. Ak chcete mať klasickú telku, ktorú si ale môžete jednoducho zobrať aj na chatu, či dovolenku, tak SWAN GO je to pravé pre vás. Ako sledovať obľúbené filmy a seriály cez internet? Ako sledovať obľúbené filmy a seriály cez internet? SWAN GO Najväčšia ponuka seriálov s Netflixom

Svetovo najpopulárnejšia a najznámejšia služba má hity, o ktorých musel počuť každý. NarcosStranger Things alebo aktuálne Money Heist, či kórejský bizár v podobe Squid Game. To vlastne dobre demonštruje skladbu toho, čo na Netflixe nájdete – aj aktuálne trháky, aj drobnú lokálnu produkciu vrátane tej slovenskej. A k tomu množstvo dokumentov a kuchárskych šou.

Nevýhodou Netflixu je, že zahraničné filmy a seriály v ponuke nie sú dostupné v českom či slovenskom dabingu, ale na druhej strane už u väčšiny titulov nájdete aspoň české titulky.

Je ale pravda, že Netflix je trochu drahší. Základná verzia za 7,99 eur mesačne ponúka len smutné SD rozlíšenie (480p). Na pozeranie z mobilu, kde si seriály môžete stiahnuť aj offline, by to ale mohlo stačiť. 

Filmové novinky a originálne seriály na HBO GO

HBO GO na to ide trochu inak. Namiesto nekonečných sérií a umelo naťahovaných seriálov radšej skúša hľadať prepracovanejší scenár aj za cenu toho, že celý projekt dostane len 5 až 6 častí. HBO GO stojí 5,99 eur mesačne. Budúci rok by mal navyše na Slovensku pribudnúť aj obsah od štúdií ako je komixové DC alebo Warner Bros., Cartoon Network alebo Comedy Central, zo služby sa totiž stane HBO Max

Niekto by to nazval preferovaním kvality, iným zas obsah môže prísť “priťažký” na prosté vypnutie mozgu po práci. HBO samo tvrdí, že kladie dôraz na lokalizáciu, minimálne češtinu teda nájdete všade. Počítať ale môžete aj so slovenskými hercami a najnovšie dokonca jeho producenti chystajú seriál Víťaz, ktorý sa pozerá na jedno z najtemnejších období politiky moderného Slovenska. 

Menej známa služba Amazon Prime Video ponúka množstvo starších filmov, ktoré dopĺňa vlastnými exkluzivitami. Kraľuje medzi nimi automobilová show The Grand Tour známej trojice britských gentlemanov a budúci rok k nám oficiálne dorazí ďalšia zahraničná služba v podobe Disney+, ktorá okrem vlastných štúdií pokryje aj všetky Marvelovky, X-menov, Spider Mana alebo sériu Avengers.

 

(PR)

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 14:50