Warner Bros. Studios
StoryEditor

Darček pre všetkých fanúšikov Harryho Pottera. Milovaní herci spoločne natočia špeciál k 20. výročiu

Miroslav Kamody17.11.2021., 09:18h
Fanúšikovia dostanú dokonalý darček! Priprav sa na návrat do sveta Harryho Pottera so všetkými pôvodnými hercami.
Lajkuj Brainee.sk na

Prvý film o Harry Potterovi s podtitulom Kameň Mudrcov len pred pár dňami oslávil 20. výročie od svojej premiéry a o kúzelníckom svete sa hovorí čoraz častejšie. Režisér prvej časti sa napríklad nechal počuť, že chce vydať trojhodinový zostrih, ktorý by potešil všetkých fanúšikov. Okrem toho však túži sfilmovať ôsmu knihu s pôvodnými hercami.

S blížiacimi sa Vianocami je svet Harryho Pottera vidieť takmer na každom rohu (hračky, figúrky, zberateľské predmety), no nikto netušil, že ten najväčší darček nám dá samotné štúdio Warner Bros. Ako informuje portál Variety, už čoskoro sa dočkáme špeciálneho programu, v ktorom si na nakrúcanie zaspomínajú všetky filmové hviezdy!

Trojicu v zložení Daniel Radcliffe, Emma Watson a Rupert Grint doplní Helena Bonham Carter (Belatrix), Robbie Coltrane (Hagrid), Ralph Fiennes (Voldemort), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Gary Oldman (Sirius) Tom Felton (Draco Malfoy) a množstvo ďalších!

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts si svoju premiéru odbije na streamovacej platforme HBO Max presne na nový rok. Keďže tá ešte stále nebola na Slovensku spustená, je pravdepodobné, že po vzore Friends: Reunion sa návratu do sveta Harryho Pottera dočkáme na HBO GO.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 21:45