Ilustračná fotoArchív/
StoryEditor

Dokážte v našom kvíze, že ste správny pivár. Na tieto otázky vie odpovedať len skutočný znalec

Natívny obsah03.06.2023., 09:30h

Spravte si s nami krátky kvíz, či dostatočne poznáte pivnú značku Krušovice. Po vyplnení kvízu sa môžete zapojiť do súťaže o skvelé ceny!

Lajkuj Brainee.sk na

Skutočný kráľ sa vždy podelí, či už je to dobrá hostina, alebo kráľovské pivo. Toto posolstvo v sebe nesie kampaň pivnej značky Krušovice, ktorá spustila kráľovskú spotrebiteľskú súťaž. V rámci nej rozdáva atraktívne finančné výhry, ale aj hodnotné ceny ako pobyt na kaštieli v Oponiciach alebo kráľovskú večeru. Hlavnou cenou je finančná odmena vo výške 25 000 eur. Súťaž potrvá do 11. júna. 

Ako sa môžete zapojiť do súťaže?

Do súťaže sa môže zapojiť každý spotrebiteľ nad 18 rokov kúpou piva Krušovice v špeciálnom súťažnom obale s označením „KRÁĽOVSKÁ SÚŤAŽ“ alebo kúpou dvoch čapovaných pív Krušovice vo vybraných prevádzkach. Získa tak unikátny kód, ktorý je potrebné registrovať SMSkou, alebo zadať prostredníctvom TEJTO webstránky.

Nákupom balených produktov Krušovice 12% má šancu vyhrať až trikrát väčšiu. Hrá sa o dennú výhru a týždenné výhry. Po skončení súťaže bude vyžrebovaný zo všetkých unikátnych kódov výherca HLAVNEJ VÝHRY, ktorou je suma 25 000 eur. Súťaž potrvá do 11. júna. Viac informácii nájdete TU.

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/kvizy, menuAlias = kvizy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 16:19