archív
StoryEditor

Nový medzinárodný turnaj prvýkrát spája univerzitné ešportové scény krajín V4. Sleduj premiérový CS:GO turnaj už tento víkend!

red18.02.2022., 08:30h
Medzinárodný turnaj prichádza po prvý krát už sobotu 19. februára.
Lajkuj Brainee.sk na

Najlepšie CS:GO univerzitné tímy z V4 krajín si zmerajú sily na novom turnaji Student Esport Championship, ktorý zažije svoju premiéru už o pár dní. V sobotu 19. februára sa pozrieme na súboj TOP 4 tímov zo 4 krajín – Česko, Slovensko Maďarsko a Poľsko a vy môžete byť pri tom.

Sleduj livestream od 9:30 na streamovacej službe.

Nový medzinárodný turnaj spája univerzitné ešportové scény krajín V4 po prvýkrát! archív

​Majstrovské súboje ti prináša Tipos, generálny partner Student Esport Championship. V kooperácii s partnermi české Esportovní Studentské Asociace (ESA z.s.), čo sú Veletrhy Brno, a. s. a UNREAL STUDIOS s.r.o.

Slovensko bude na turnaji reprezentovať tím Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave – UCM Tedi Bears, ktorý miestenku na turnaj získal spolu s víťazstvom na posledných Univerzitných majstrovstvách Slovenskej republiky v elektronických športoch.

Zostava v zložení MAXX, reiden, braindamage, SAMSTER, NIO, BaXI a iginko ukáže svoje kvality na zahraničnej univerzitnej ešportovej scéne.

Českú republiku bude zastupovať tím Univerzity Hradec Králové, ktorý získal miestenku vďaka víťazstvu v českej univerzitnej lige: 3E akademické mistrovství. Zloženie českého tímu je nasledovné M9rket, Dominus, FirsT, Phaidros a Flendy.

Našich južných susedov z Maďarska zastupuje tím Óbuda University a poľskú reprezentáciu tvorí zostava z Polish-Japanese Academy of Information Technology.

Nový medzinárodný turnaj spája univerzitné ešportové scény krajín V4 po prvýkrát! archív

Kto dokáže uspieť v konkurencií a získať prvý titul študentského ešportového šampióna spolu s lákavou finančnou odmenou 2000 eur? Nenechaj si ujsť live komentované zápasy už v sobotu 19.02.2022!

Harmonogram zápasov:

10:00 – 1. semifinále

13:00 – 2. semifinále

16:00 – zápas o 3. miesto

19:00 – Grand finále

Student Esport Championship je jedinečný projekt spájajúci univerzitné ešportové prostredie medzi krajinami V4.

Spoločne buduje kompetitívnu scénu na vysokoškolskej úrovni a snaží sa o zlepšenie povedomia o ešporte (nielen) v študentskej komunite. Organizátorom projektu je česká esportovní študentská asociácia (ESA) a ešportová agentúra Yvents. Projekt vznikol za podpory Slovenskej asociácie elektronických športov.

Ak si študent vysokej školy a máš rad hry ako CS:GO, LEAGUE OF LEGENDS či HEARTHSTONE, určite nepremeškaj možnosť bezplatnej registrácie do novej sezóny Slovenskej univerzitnej ešportovej ligy (SUEL) alebo do českej 3E ligy.

Harmonogram zápasov a viac info o projekte nájdete na slovenských sociálnych sieťach Facebook a Instagram

Alebo na českých sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

Nezabudnite dať odber a nenechajte si ujsť komentované live zápasy vášho obľúbeného tímu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/hry, menuAlias = hry, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 06:33