Matrix dostane piate pokračovanie.X/Modern Notoriety
StoryEditor

Je to oficiálne! Štúdio Warner Bros. potvrdilo piate pokračovanie obľúbeného filmu

Nikola Michalkova05.04.2024., 11:00h

Svet Matrixu sa vracia v piatom pokračovaní. Potvrdilo to štúdio Warner Bros.

Lajkuj Brainee.sk na

Podrobnosti o deji či možnej zápletke ešte známe nie sú, ale spoločnosť zverejnila stanovisko, v ktorom prezradilo, že film Matrix bude mať piate pokračovanie. Fanúšikovia sa tak majú načo tešiť.

Stanovisko

„Drew prišiel do Warner Bros. s novým nápadom, o ktorom sme všetci presvedčení, že by bol neuveriteľným spôsobom, ako pokračovať vo svete Matrixu. A to tak, že by si uctil to, čo Lana a Lilly začali pred viac ako 25 rokmi, ako aj tým, že by ponúkol jedinečnú perspektívu založenú na svojej vlastnej láske k sérii a postavám,“ uviedol Jesse Ehrman vo vyhlásení, píše sa na portáli Unilad.

Piate pokračovanie Matrixu bude prvým dielom série, ktorý nebude režírovať Lana alebo Lily Wachowské. Do popredia sa v tomto prípade stavia scenárista Drew Goddard, ktorý sa postará o filmové spracovanie. Je tiež autorom známeho seriálu Daredevil. „Celý tím Warner Bros. Discovery je nadšený, že Drew natočí nový film Matrix a pridá svoju víziu k filmovému kánonu, ktorý Wachovské v štúdiu budovali štvrťstoročie,“ pokračuje Ehrman.

Goddard tak bude mať s novým projektom určite veľa práce, keďže okrem scenára bude pracovať aj na produkcii spolu so svojou partnerkou v spoločnosti Goddard Textiles Sarah Esbergovou.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
30. apríl 2024 01:48