AquamanDc Perfect Shots/X
StoryEditor

VIDEO Čekuj trailer na nového Aquamana. Sľubuje viac akcie a zlovestnejšieho záporáka

Nikola Michalkova22.11.2023., 13:30h

Fanúšikovia filmu Aquaman z dielne DC sa konečne dočkali. Zverejnili totiž trailer na jeho pokračovanie, ktoré sľubuje nálož akcie.

Lajkuj Brainee.sk na

V prvom filme o Aquamanovi sme boli svedkami, ako sa hlavný hrdina zmocnil kráľovstva. Už vtedy by sme mohli vytušiť, že ich radosť nebude trvať večne. Nový trailer potvrdzuje, že Aquaman bude musieť znovu brániť svoj domov. 

V hlavnej úlohe sa opäť predvedie Jason Momoa. Trailer začína pohľadom na neho spolu s jeho malým synom, ako študujú ryby v akváriu. „Ty a ja, synak. Sme výnimoční. Sme spojení so zemou a morom. Nemôžem sa dočkať, až ti ukážem, aký úžasný môže byť tento svet,“ prehovorí. Film má do kín prísť 22. decembra v tomto roku.

Ale ako to už býva, pokoj netrvá večne a naruší ho Black Manta, ktorý sa vráti, aby sa pokúsil zabiť Aquamana. „Po tom, čo sa mu nepodarilo poraziť Aquamana po prvý raz, Black Manta ovláda moc mýtického Čierneho trojzubca, aby rozpútal starodávnu a zlomyseľnú silu,“ prezrádza anotácia filmu. Aquaman so svojím bratom Ormom spoja svoje sily, aby „ochránili svoje kráľovstvo a zachránili svet pred nezvratným zničením.“ 

Herecké obsadenie

Na režisérske kreslo sa opäť posadil James Wan a scenár napísal David Leslie Johnson-McGoldrick. V druhej časti sa môžeš tešiť na viaceré pôvodné postavy, ako napríklad spomenutý Jason Momoa v roli Arthura Curryho, alias Aquamana. Okrem neho sa vráti aj Patrick Wilson ako Orma, Yahya Abdul-Mateen II sa predstaví ako Black Manta, Dolpha Lundgrena ako Nereusa a Randall Park ako doktor Stephen Shin. A samozrejme, nemôže chýbať aj Amber Heard, ktorá sa vráti ako postava Mery. 

Na čo sa môžeš tešiť?

Môžeš sa tešiť na film plný akcie, pretože samotná anotácia k filmu sľubuje hrozivejšieho záporáka, Black Mantu. Bude silnejší a jeho sila zlovestnejšia. „Aby ho Aquaman porazil, obráti sa na svojho uväzneného brata Orma, bývalého kráľa Atlantídy, aby s ním uzavrel nepravdepodobné spojenectvo. Spoločne musia odložiť svoje rozdiely, aby ochránili svoje kráľovstvo a zachránili Aquamanovu rodinu a svet pred nezvratným zničením,“ opisuje popis. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
30. apríl 2024 02:39