Filmové novinky, ktoré nás čakajú toto leto na Netflixe.Rosemberg Arteta, Every Movie Plug/Twitter
StoryEditor

Nevieš sa dočkať letných večerov? Prinášame ti prehľad noviniek, ktoré toto leto prinesie Netflix

Nikola Michalkova14.05.2023., 16:12h

Leto na Netflixe bude plné nových filmov. Ak si s kamošmi chceš urobiť filmový večer, my ti prinášame tipy, na ktoré sa môžeš tešiť.

Lajkuj Brainee.sk na

Blíži sa leto a s ním aj možnosť tráviť večery vonku. Ak obľubuješ filmy a premýšľaš, že si s kamarátmi urobíš filmový večer alebo len tak si niečo pustiť doma, prinášame ti prehľad noviniek, ktoré ťa na Netflixe čakajú toto leto. 

Filmové novinky v máji

Prvý film, ktorý už svoje miesto na Netflixe zaujal, vyšiel 12. mája. Dostal názov „The Mother“ a hlavnú úlohu obsadila slávna speváčka Jennifer Lopez. Stvárnila postavu nájomnej vrahyne, ktorá bola na úteku pred nebezpečnými útočníkmi a napokon bola nútená opustiť svoj úkryt, aby ochránila svoju dcéru, ktorú opustila. Film režírovala Niki Caro, ktorá taktiež mala na starosti réžiu filmu Mulan. 

Ďalší film, ktorý vychádza 16. mája, je určený milovníkom dokumentov a fanúšikom modelky Anny Nicole Smith. Film dostal názov „Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me“, a bude zachytávať príbehy ľudí, ktorí budú rozprávať o Vickie Lynn Hoganovej, známej ako kultovej herečke a modelke Anna Nicole Smith. Dokument zároveň odhalí zábery či domáce videá, ktoré doteraz verejnosť nevidela.

Ako tretí film na Netflixe vyjde „Victim/Suspect“. Dátum zverejnenia je 23. mája a pôjde opäť o dokumentárny film. Týkať sa bude novinárky Rae de Leonovej, ktorá vyšetruje tvrdenia žien falšujúcich obvinenia zo sexuálnych útokov. Obsahovať bude aj jej zistenia, ktoré ukážu, že tieto ženy boli zatknuté a uväznené systémom, ktorý má voči nim nedôveru. Film režírovala Nancy Schwartzman. 

Filmy vychádzajúce v júni

Ako prvý film na Netflixe „Extraction 2“ vyjde 16. júna a zahviezdi v ňom Chris Hemsworth. Prvá časť vyšla v roku 2020. V druhej časti sa hlavná postava Tyler Rake opäť vráti, pretože austrálskeho žoldniera z čiernej jednotky potrebujú na záchranu rodiny gruzínskeho gangstra. Aby ich dokázal oslobodiť, bude sa musieť dostať do väzenia, v ktorom ich držia. Film bude plný akcie a ak si fanúšikom prvej časti, určite nevynechaj ani túto. 

Druhý film, ktorý vyjde 19. júna, dostal názov „Take Care of Maya.“ Pôjde o dokumentárny film, ktorý sa bude venovať príbehu Mayi Kowalskej. Tá bola v roku 2016 prijatá do nemocnice Johns Hopkins All Children’s Hospital. Následne bola odobratá od svojej rodiny a umiestnená do štátnej starostlivosti. 

Pre milovníkov romantických filmov sa predsa len tiež niečo nájde. 23. júna vyjde film s názvom „The Perfect Find“. V hlavnej úlohe sa predstaví Gabrielle Union ako Jenna, ktorá bola pripravená vrátiť sa do módneho priemyslu, ale romantika sa jej postavila do cesty. Potenciál vidí v synovi svojho šéfa a začne premýšľať, že zariskuje.

V júni sa chystá aj film „Nimona.“ Presný dátum ešte stanovený nie je, ale premiéru má mať 14. júna 2023 počas Annency Festival, až potom bude uverejnený na Netflixe. Ide o animovaný rodinný film, ktorý nás zavedie do „futuristického stredovekého sveta“. Rytier, ktorému hlas prepožičia Riz Ahmed, sa snaží očistiť svoje meno za zločin, ktorý ale nespáchal. Jeho jedinú nádej predstavuje tínedžerka Nimona (Chloë Grace Moretz), ktorá dokáže meniť podobu. 

Filmy, ktoré nás čakajú v júli

Asi každý pozná najznámejší vianočný hit „Last Christmas“ od skupiny Wham! Netflix pripravuje hudobný dokument práve o skupine, ktorá sa preslávila najmä vďaka vianočnému hitu. Na Netflixe bude k dispozícii 5. júla a členovia skupiny George Michael a Andrew Ridgeley tak budú mať možnosť povedať svoj príbeh. Okrem toho v ňom uvidíš zábery, ktoré predtým nikto nevidel a taktiež aj rozhovory, ktoré sme doteraz nepočuli. 

Čaká nás aj komédia s názvom „The Out-Laws“, ktorá vyjde 7. júla. V akčnej komédii vystúpi Adam Devine, ktorý stvárni postavu bankového manažéra. Ten bude mať podozrenie, že sa chystá oženiť do zločineckej rodiny. Dôvodom sú rodičia nevesty (Pierce Brosnan a Ellen Barkin), ktorí vyzerajú dosť podozrivo. Jeho budúcu nevestu Parker stvárni známa herečka Nina Dobrev. 

14. júla si budeš môcť pozrieť dramatické sci-fi „Bird Box Barcelona“. Pôjde vlastne o spin-off a príbeh sa bude odohrávať v rovnakom svete, aký sa objavil v pôvodnom Bird Box, v ktorom hlavnú úlohu zohrala Sandra Bullock. Tentokrát ale nebudeš vidieť prostredie z Ameriky, ale zo Španielska a neuvidíš v ňom pravdepodobne žiadne hollywoodske hviezdy. 

Film „The Deepest Breath“ vyjde na Netflixe 19. júla. Opäť pôjde o dokumentárny film, ktorý sa zaoberá pokusom o prekonanie svetového rekordu vo voľnom potápaní. Režisérkou je Laura McGann. 

S júnovou nádielkou ešte nekončíme a celkovo vyjdú ešte dva filmy. Jeden vyjde 21. júla a má názov „They Cloned Tyrone“. Vo filme uvidíme trojicu, ktorá sa nečakane spojí, keď sa vrhne na stopu nekalého vládneho sprisahania. Druhým filmom a zároveň posledným, je „Happiness For Beginners“, ktorý má vyjsť 27. júla. Poteší najmä milovníkov romantických filmov, keďže rozpráva príbeh o rozvedenej žene, ktorá sa snaží nájsť samú seba. To ju dovedie do šialeného kurzu prežitia s úplne cudzími ľuďmi. 

Filmové noviny v auguste

Ako prvý film v auguste uvidíme „Heart Of Stone“, ktorý na Netflix príde 11. augusta. Bude to najmä pre fanúšikov akčných filmov. Vo filme postava Rachel Stone stvárni spravodajskú agentku pre rozsiahlu „globálnu mierovú operáciu“, ktorá sa bude snažiť zabrániť strate „najcennejšieho a najnebezpečnejšieho aktíva.“

18. augusta uvidíme animovaný rodinný film s názvom „The Monkey King“, ktorý bude sledovať opicu, ako pomocou čarovnej palice bojuje proti „démonom, drakom a bohom.“ Opičí kráľ bol inšpirovaný čínskym románom zo 16. storočia, pričom do cesty sa mu postaví jeho vlastné ego. 

Čaká nás opäť aj interakcia, ktorá sa už na Netflixe objavila. V nej budeme môcť znovu vyberať z rôznych možností a tak riadiť cestu hlavnej hrdinky. Film dostal názov „Choose Love“, čo už prezrádza, že pôjde o romantický film, ktorý môžeš ovládať. To znamená, že hoci má hlavná hrdinka prácu, po ktorej túžila a je na ceste k dokonalému životu, jej obavy a tvoje rozhodnutia, jej môžu cestu naozaj poriadne skomplikovať. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 20:27