The Weeknd spolu s Jennou Ortegou budú hrať v novom projekte, ktorý pripravuje Netflix.Pop Base, Vogue Magazine/Twitter
StoryEditor

Netflix pripravuje nový projekt. Hrať má v ňom populárny The Weeknd a Jenna Ortega

Nikola Michalkova03.03.2023., 14:00h

The Weeknd si podľa nových informácií zahrá v projekte, ktorý pripravuje spoločnosť Netflix. Jeho hereckou kolegyňou bude Jenna Ortega.

Lajkuj Brainee.sk na

To, že sa niektorí speváci objavia aj vo svete herectva, je už známe. Tentokrát sa do tohto sveta pozrie aj populárny kanadský spevák The Weeknd, ktorý podľa informácií portálu Unilad bude hrať vo svojom prvom filme. Samozrejme, nebude to jediné známe meno, ktoré sa vo filme objaví. Vidieť v ňom budeš môcť aj obľúbenú herečku Jennu Ortegu, ktorá sa preslávila vďaka seriálu Wednesday, a držiteľ ceny Bafta Barry Keoghan. 

Veľa sa o filme nevie

Keďže je film len vo fáze príprav, množstvo informácií sa ešte na povrch nedostalo. Nečakaj preto žiadny dej, dátum či ani len názov. Jediné, čo sa podarilo zistiť je, že scenár pripravoval hudobník z filmu „Blinding Lights“ spolu s Treyom Edwardom Shultsom, ktorý je známy vďaka réžii filmu „It Comes At Night.“ 

image

Je to oficiálne! Will Smith fanúšikom oznámil, že kultový film, v ktorom si zahral detektíva, dostane pokračovanie

Na produkcii sa pracovalo už niekoľko mesiacov a Ortega spolu s Keoghanom mali údajne podpísať zmluvu krátko po tom, čo si scenár prečítali. A to aj napriek tomu, že obaja sú pracovne vyťažení. 

The Weeknd aj v inom projekte

V doteraz dostupných informáciách sa hovorí, že v novom filme sa má objaviť aj obľúbený spevák The Weeknd, ktorý k nemu pripraví aj pieseň. A hoci to bude pre neho úplne prvá dramatická rola vo filme, v herectve ho predsa len uvidíš. S veľkou pravdepodobnosťou aj skôr. 

Hereckú rolu získal aj v novom seriáli „The Idol“ z dielne HBO. V tejto minisérii sa okrem neho objaví v hlavnej úlohe aj Lily-Rose Depp. Tá bude stvárňovať rolu Jocelyn, ktorá si začne s vodcom kultu, ktorého predstaví známy Kanaďan. V seriáli sa objaví aj spevák Troye Sivan. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 12:28