Slávu vymenili za normálny život.Game Of Thrones, Looper, Clevver News/Instagram, Youtube
StoryEditor

Obchod s olivami, biznis s vegánskymi syrmi či vlastný butik. Tieto celebrity slávu v Hollywoode vymenili za normálne práce

Nikola Michalkova21.11.2022., 11:00h

Keď sa povie Hollywood, automaticky si predstavíme lesk, slávu a peniaze. Aj napriek tomu sa niektoré celebrity rozhodli zahodiť svoj slávny životný štýl a vymeniť ho za obyčajný život.

Lajkuj Brainee.sk na

Určite si si aj ty, a nie raz, v práci predstavoval, aké by to bolo, keby si slávna hviezda Hollywoodu. Možno ťa pri srdci pichla aj závisť, pretože zatiaľ čo ty „makáš“, hollywoodske celebrity si užívajú peniaze a slávu. Nie všetko zlato sa naozaj blyští a existujú celebrity, ktoré život, po akom ty túžiš, vymenili za normálnu prácu, v ktorej možno teraz pracuješ aj ty. 

Sarah Michelle Gellar, premožiteľka upírov

Herečku môžeš poznať z filmu „Buffy, premožiteľka upírov“, avšak jej skutočná vášeň nebolo herectvo. Svoju záľubu si našla v potravinárskom priemysle, uvádza portál Daily Bee. Po tom, čo niekoľko rokov pracovala v Hollywoode ako herečka, sa rozhodla ísť inou cestou a spolu s ďalšími partnermi založila Foodstir. ,,Chceli vytvoriť produkty, ktoré by pomohli deťom nájsť cestu k pečeniu, až nakoniec vytvorili sadu súprav a zariadení na pečenie, ktoré sú vhodné aj pre deti“. Aj napriek tomu, že bola celebritou, začiatky spoločnosti neboli jednoduché, ale napokon sa im začalo dariť.

image

Namiesto herectva sa venovala vytváranie sady súprav na pečenie vhodných pre deti.

Handout, Getty Images/Getty Images

Nikki Blonsky sa radšej stará o vlasy a make-up

Herečka sa preslávila vo filme „Hairspray“, v ktorom si zahrala po boku Zaca Efrona, Michelle Pfeiffer či Johna Travoltu. Aj napriek tomu, že film mal úspech, Nikki Blonsky mala problém nájsť ďalšie roly. Rozhodla sa nájsť si alternatívnu prácu. Keďže mala kozmetickú licenciu, začala pracovať ako kaderníčka a vizážistka, avšak neprestávala navštevovať rôzne konkurzy. Sama sa vyjadrila, že práca v salóne ju robí šťastnou a dokáže vďaka nej platiť účty, a takisto ju považuje za bezpečnú prácu, keďže herectvo nikdy nie je istota. 

image

Z herečky z filmu Hairspray sa stala kaderníčka a vizážistka.

New Line Cinema, Nicolas Hunt/New Line Cinema, Getty Images

Tony Danza ako učiteľ

Preslávil sa vďaka filmu „Taxi“ a mal aj celkom úspešnú hollywoodsku kariéru. Vždy ho to ťahalo k vzdelávaniu, nielen k tomu svojmu, ale aj k učeniu druhých. Herectvo mu už viac neprinášalo radosť, preto sa rozhodol začať novú kariéru. Na Northeast High School vo Filadelfii sa celý rok venoval učeniu angličtiny skupiny žiakov desiateho ročníka. Tento rok vyšla aj reality show s názvom „Teach: Tony Danza.“ Dokážeš si predstaviť, že by si ľuďom hovoril, že máš za učiteľa slávneho Tonyho Danza? 

Lauren Conrad našla svoje šťastie v kozmetike

Slávu jej priniesla reality show „Laguna Beach“ a seriál „The Hills“. Po tom, ako seriál skončil, chcela z televízie odísť. Ľudia už aj v tom čase boli posadnutí jej ikonickým štýlom a make-upom, preto sa niet čomu čudovať, že druhú kariéru postavila práve na tom. Po ukončení svojej hereckej kariéry napísala úspešnú knihu, vytvorila líniu oblečenia pre značku Kohls a nedávno začala tvoriť aj svoju vlastnú kozmetickú značku. Práve oblasť make-up produktov jej priniesla pozitívne ohlasy a z herečky sa tak stala žena, ktorá si vytvára vlastnú značku v kozmetickom priemysle. 

Taran Noah Smith svoju vášeň našiel v syroch

Svet sledoval, ako vyrastal na obrazovkách ako najmladší člen rodiny vo filme „Home Improvement“ od Tima Allena. Od jeho siedmich do šestnástich rokov bol pod drobnohľadom verejnosti a sám nevedel, čo bychcel vlastne so svojim životom robiť. Keď sa show skončila, rozhodol sa vyskúšať niečo nové. Herec sa napokon rozhodol vytvoriť spoločnosť vegánskych syrov. Takisto pomáhal pri budovaní domov po hurikáne Harvey. Peniaze, ktoré zarobil vďaka svojej hereckej kariére, mu pomohli budovať svoj život podľa seba a venovať sa tak tomu, čo ho skutočne baví. 

Mara Wilson herectvo vymenila za pero

Herečka sa dostala do povedomia vďaka postave Matilda v jednom z obľúbených filmov pre deti. Akonáhle tento film skončil, nikto netušil, čo sa s tým zlatým dievčatkom stane. Keďže bola predurčená na úspešnú kariéru, Wilson sa napokon rozhodla herectvo vymeniť za písanie. Využila svoju kreatívnu energiu a začala sa venovať tomu, čo ju zjavne bavilo viac ako herectvo. Hoci sa môže zdať, že prejsť z detskej herečky k dospelej autorke je niečo náročné, Wilson to dokázala tak jednoducho, ako je prechádzka v parku. 

Steven Anthony Lawrence sa venoval príprave mladých hercov

Môžeš si ho pamätať zo seriálu „Even Stevens“, v ktorom stvárnil otravného suseda Beansa. Jeho skorá kariéra na Disney Channel mu pomohla k sláve, ale akonáhle show skončila, nebol tak celkom pripravený herectvo opustiť. Po tom, čo sa objavil v ďalších projektoch, sa rozhodol pomáhať ostatným ctižiadostivým mladým hercom. Delil sa so svojimi skúsenosťami z herectva s mladými ľuďmi tým, že ich učil herecké techniky a pripravoval ich na stránku biznisu, ktorá je tiež jeho súčasťou. Pomáhal im tiež aj s tým, ako vyjednávať pri ich plate. 

 

Frankie Muniz vymenil herectvo za olivy

Ako dieťa si zahral v sitcome „Malcolm in the Middle“, ale v roku 2008 sa rozhodol odísť zo šoubiznisu. Po tom, ako zožal veľký úspech, mal možnosť robiť v podstate čokoľvek, čo chcel. V súčasnosti svoje dni trávi v Scottsdale v Arizone, kde sa stal majiteľom obchodu s olivami. Jeho skorý úspech mu priniesol dostatok peňazí na to, aby mal možnosť budovať akúkoľvek vášeň, ktorá mu napadla. A on si z toho veľkého množstva možností vybral práve obchod s olivami. 

Phoebe Cates otvorila svoj butik

Po jej nezabudnuteľnej role vo filme „Fast Times at Ridgemont High“ mohla byť ďalšou veľkou hviezdou. Namiesto toho posunula svoju kariéru na iný level a rozhodla sa žiť jednoduchší život, aspoň na pár rokov, kým vychová svoju dcéru. Po tom, čo vychovala pár detí, rozhodla sa vrátiť späť do zarábajúceho sveta, avšak už nie ako herečka, ale otvorila si svoj butik v New Yorku, ktorý pomenovala ako „Blue Tree“. Po tom, ako sa vydala za herca Kevina Klinea, mala ten luxus, aby robila to, čo chcela. 

Peter Ostrum pomáha zvieratám

Objavený bol hľadačmi talentov v Cleveland Play House, detskom divadle, a rozhodli sa ho obsadiť v populárnom filme „Willy Wonka a továreň na čokoládu“ ako Charlieho Bucketa. Aj napriek tomu, že jeho rola bola ikonická a samotný herec sa vždy vyjadroval, že na pľaci bola zábava, rozhodol sa, že to bude jeho jediná rola. Hoci mu bola ponúknutá zmluva na tri roky, Ostrum sa rozhodol opustiť Hollywood pre jeho lásku k zvieratám. Stále dostáva licenčné poplatky za film, avšak jeho kariéra veterinára ho napĺňa oveľa viac, ako si dokázal predstaviť. 

Jack Gleeson sa venoval štúdiu

Kto by ho nepoznal, všakže. Stal sa asi najnenávidenejšou postavou v obľúbenom seriáli Game of Thrones. Herec v ňom úžasne stvárnil postavu kráľa Joffreyho, ktorý určite každému fanúšikovi poriadne pil krv. A samotný herec si práve za túto postavu vyslúžil veľký obdiv u fanúšikov seriálu. Aj napriek tomu, že mu seriál priniesol slávu, necítil sa príliš na to byť vo svetle reflektorov aj naďalej, a tak sa v roku 2013 rozhodol opustiť tento priemysel. Herectvo vystriedal za štúdium na Trinity College, aby získal titul vo filozofii a teológii. Avšak, herectvo tak celkom nedokázal opustiť a naďalej pracuje ako herec malej scény, pričom nedávno prijal rolu vo filme „Out of Her Mind“

Angus T. Jones ako plánovač zábavy

Všetci ho poznáme zo známeho seriálu Dva a pol chlapa, v ktorom stvárnil malého Jakea, ktorý nás svojimi, niekedy až hlúpymi, vtipmi dokázal nie raz rozosmiať. Po tom, ako herec dospel, rozhodol sa odísť z hereckého sveta, a v roku 2015 začal spolupracovať so synom Seana Combsa a spoločne sa venujú plánovaniu zábavy, pričom pomáha ľuďom vytvárať nezabudnuteľné zážitky. 

Dylan Sprouse vymenil herectvo za medovinu

Kto by nepoznal hviezdu zo seriálu „The Suite Life on Deck & Cody“, ktorý bol obľúbený na Disney Channel a v ktorom si zahral aj spolu s bratom Coleom Sprousom. Zatiaľ čo jeho brat v herectve pokračoval, Dylan sa rozhodol Hollywood opustiť. Veľmi skoro sa naučil, ako investovať peniaze múdro. Keď vyšiel z vysokej školy, rozhodol sa založiť stabilný biznis a začal tak podnikať so svojou vlastnou medovinou. 

image

Žijú mimo sociálnych sietí. Tieto mená šoubiznisu by si na nich hľadal márne

Kevin Jonas ako slávny člen skupiny súrodencov

Určite ho poznáš zo skupiny, ktorej členmi sú dvaja jeho bratia, „The Jonas Brothers“. Skupina sa rýchlo vyšvihla a stali sa populárnymi. Okrem toho si ich mohol vidieť aj v hereckom svete, zahrali si aj v obľúbenom seriáli Hannah Montana. Zatiaľ čo jeho bratia si možno túto slávu užívali viac, avšak Kevin sa napokon oženil s Danielle a rozhodol sa opustiť nielen herectvo, ale aj pódium. Jeho bratia pokračovali bez neho a Kevin chcel zabezpečiť stabilný život pre svoju rodinu a stal sa tak dodávateľom vo svojom rodnom štáte New Jersey. Napokon sa však vrátil k svojim bratom, aby oživil svoju spevácku kariéru. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 03:25