Nový horor s Medvedíkom Pú.Twitter/discussingfilm/
StoryEditor

Medvedík Pú vymenil pohár medu za bejzbalovú pálku. V novom horore sa vracia k svojim pudom a číha na korisť

Alexandra Ševčíková31.05.2022., 08:00h

Obľúbená detská postava sa vydá na cestu hororu a vraždenia. Medvedík Pú sa vracia pripravovanom filme Winnie the Pooh: Blood and Honey. Od nevinnej rozprávky to však má poriadne ďaleko.

Lajkuj Brainee.sk na

Áno, čítaš správne. Roztomilý Medvedík Pú sa mení na oveľa morbídnejšieho. Najnovší nezávislý film of režiséra Rhysa Frake-Waterfielda si nemožno pomýliť s veselou verziou med hltajúceho žltého medveďa, píše portál LADbible.

Medvedík opúšťa 100 Acre Wood a s Prasiatkom sa stávajú hlavnými darebákmi filmu. Waterfield vysvetlil premisu hororu pre Variety: „Christopher Robin ich opustil a už im nedáva jedlo, čo dosť skomplikovalo život Púovi a Prasiatku.“ Podľa režiséra sa vrátili k svojím zvieracím inštinktom. „Už nie sú krotkí,“ povedal. Sú ako medveď a prasa, ktorí chodia po okolí a pokúšajú sa nájsť korisť.

image

Hororový Medvedík Pú.

Twitter/discussingfilm/

Podľa dostupných záberov z filmu tento medveď nie je skutočný, ale ide o muža v maske s kladivom a za volantom auta. Prasiatko už tiež nemá nevinný úsmev a rozkošný gombíkový ňufák je dávno preč. Na ich mieste je mrazivá grimasa a kly. Áno, čítaš dobre, kly.

Zábery Waterfieldovho pohľadu na medvedíka Pú a Prasiatko sa stali virálnymi. Jeden z nich je však mimoriadne desivý. Zobrazuje ich ako stoja za ženou vo vírivke a zdanlivo sa chystajú zaútočiť.

image

Medvedík Pú a Prasiatko na svojej vraždiacej ceste.

Twitter/discussingfilm/

Avšak režisér tvrdí, že sú tam aj vtipné scény: „Je to strašidelné, ale sú tam aj vtipné kúsky... sú tam zábery Medvedíka Pú v aute a vidíme ho s jeho malými ušami za volantom.“

image

Čekuj nový trailer na najdrahší film na Netflixe. Akčný triler s hviezdnym obsadením natáčali aj v Prahe

Tento netradičný filmový počin rozprúdil debatu medzi filmovými milovníkmi na Twitteri. Pod hashtagom #PrayForEeyore sa podelili mnohí o svoje názory na tento nový horor. Nerozumejú prečo sa práve Medvedík Pú dostal do hororového filmu. „Nechajte Púa na pokoji,“ napísal jeden z nich. Ďalší dodal: „Budem sabotovať vytvorenie tohto hororového filmu.“ Našli sa aj takí, podľa ktorých to vyzerá veľmi zábavne a na film sa tešia.

Winnie the Pooh: Blood and Honey sa natáčal desať dní v Anglicku, neďaleko od Ashdown Forest. Práve ten bol inšpiráciou pre 100 Acre Wood od Alana Alexandra Milneho. Očakáva sa, že film bude uvedený koncom tohto roka.

image

Nový film ukáže Medvedíka Pú ako krvilačného vraha.

Twitter/discussingfilm/

Ak sa pýtaš otázku, že či tvorcovia nepotrebovali súhlas spoločnosti Disney, tak nie. Keďže spoločnosť nemá výhradné práva na diela autora, ktorý tieto postavy vymyslel. Medvedík Pú sa prvýkrát objavil v roku 1926 a práve uplynulo 95 rokov jeho autorských práv. Výsledkom toho je, že obľúbená detská postavička môže voľne objavovať nové hranice.

Aj preto tu máme film, ktorý sme pravdepodobne nepotrebovali. Ak sa rozhodneš, že si ho pozrieš, priprav sa na to, že tvoje spomienky z detstva na roztomilého medvedíka budú zdecimované.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 11:28