Títo herci nemali radi svoje filmové role, ktoré ich preslávili (ilu)facebook.com, instagram.com
StoryEditor

Preslávili ich a spravili z nich boháčov. Herci však niektoré svoje ikonické roly nenávideli

Radka Rosenbergová27.08.2021., 18:00h
Zarobili im niekoľko miliónov, no im sa totálne protivili. Vedel si, že Jamie Dornan neznášal svoju rolu Christiana Graya a Zacovi Efronovi prišiel Troy Bolton v High school musical príliš namyslený?
Lajkuj Brainee.sk na

Robert Pattison - upír Edward Cullen

Herec, ktorý sa preslávil najmä vďaka stvárneniu ikonického upíra sa nikdy netajil tým, že túto rolu priam bytostne nenávidel. „Bolo naozaj zvláštne byť súčasťou niečoho, čo sa vám obzvlášť nepáči,“ vyjadril sa Robert Pattison po rokoch. 

Halle Berry a jej sexi Catwoman

Nie každý herec si dokáže prevziať Zlatú malinu za najhorší film roka. Halle Berry však tú odvahu nazbierala a v roku 2006 si ju vyzdvihla za film Catwoman. „Chcem poďakovať Warner Bros za to, že mi dali príležitosť zúčastniť sa tohto hrozného filmu,“ povedala v príhovore. „Toto som potrebovala vo svojej kariére: z výslnia klesnúť na úplné dno.

Blake Lively a Serena v seriáli Gossip girl

Blake Lively sa preslávila hraním tínedžerky Sereny van der Woodsenovej v dráme Gossip Girl, ktorú fanúšikovia stále milujú. Herečke však rola zo začiatku príliš nevoňala a neskôr priznala, že postavu Sereny nenávidela. Ľuďom sa páčila, no pre mňa bola kompromitujúca, pripustila v roku 2015. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa obsessed with the 2000s (@glossy2000s)

Penn Badgley ako Dan v Gossip girl

Vyzerá to tak, že účinkovanie v seriáli Gossip girl nemalo rado hneď niekoľko hercov. Okrem Blake Lively neznášal svoju postavu aj Penn Badgley, ktorý stvárnil fešáka Dana HumphreyhoOpísal ho ako povrchného hlupáka. Napriek tomu je však na svoj herecký výkon aspoň trošku hrdý. Na rozdiel od svojej hereckej kolegyne.

Ian McKellen a jeho slávny Gandalf v Pánovi prsteňov

McKellan sa netajil tým, že nenávidel Gandalfa. A nebol jediný. Ani filmový režisér a tvorca filmu Pán prsteňov Peter Jackson nebol jeho veľkým fanúšikom. Skúsenosti s natáčaním filmov o Hobitovi označil za „mizerné“. Dôvodom bolo to, že namiesto točenia skutočného miesta diania využívali štúdio a tradičné zelené plátno.

Macaulay Culkin a svetoznámy Kevin v Sám doma

Napriek tomu, že Macaulay Culkin sa na svoje filmy Sám doma, kde ako malý stvárnil Kevina McCallistera pozerá veľmi rád, nedokáže si ich užívať tak, ako všetci ostatní. Okrem toho dodal, že na Vianoce mu lezú na nervy. Nedokážem ich sledovať tak, ako ostatní ľudia, tvrdí.

Macaulay Culkin nerád pozerá filmy Sám doma Macaulay Culkin nerád pozerá filmy Sám doma instagram.com/Beyond the Box Office

Všetci traja predstavitelia Jamesa Bonda

Na otázku, či by urobil ešte jednu bondovku, Daniel Craig odpovedal: „Radšej by som rozbil toto sklo a podrezal si zápästia. Nie, v tejto chvíli nie. Vôbec.“ Ani Sean Connery či Pierce Brosnan, ktorí stvárnili svetoznámeho akčného hrdinu, neboli touto filmovou rolou príliš nadšení. Ak by som musel natočiť ešte ďalšiu Bondovku, urobil by som to len pre peniaze, tvrdí Sean Connery, ktorý priznal, že filmovú rolu nenávidel. „Vždy som neznášal toho zatrateného Jamesa Bonda, rád by som ho zabil.“ Takisto aj Pierce Brosnan tiež naznačil, že postavu nemá rád. Prekážal mu najmä obrovský nátlak verejnosti, aby ju zahral dokonale.

Ani Daniel Craig, Pierce Brosnan či Sean Connery nemali radi Jamesa Bonda Ani Daniel Craig, Pierce Brosnan či Sean Connery nemali radi Jamesa Bonda facebook.com

Maryl Streep nemala Mirandu z Diabol nosí Pradu v láske

Pokúsila sa ju stvárniť ako najlepšie vedela, no priznáva, že prísna šéfredaktorka Miranda Priestlyová jej nebola príliš po chuti. Bolo to príšerné! Z trailera na film som bola taká nešťastná. Počula som, ako sa mi všetci smejú a to ma deprimovalo.

Meghan Fox a jej sexi Mikaela Banes v Transformeroch

Keď sa nádhernej herečky pred mnohými rokmi pýtali, či si zahrá aj v pokračovaní Transformerov, odvetila: „Jasné. Myslím, že sa nemôžem na tento film vykašľať, pretože ma preslávil a otvoril mi dvere do sveta Hollywoodu. No nechcem fanúšikov klamať. Ľudia si dobre uvedomujú, že tento film nie je o hraní. A keď som na to prišla, hranie sa stalo veľkou zábavou. Jednoducho som išla bez obáv na pľac a vravela som si: „Buď budem behať alebo kričať alebo rovno oboje naraz.“ 

Sarah Jessica Parker a jej svetoznáma Carrie vo filme Sex v meste 2

Toto fanúšikovia ikonického filmu pred mnohými rokmi ešte netušili. Sarah Jessica Parker sa na festivale Vulture začiatkom roku 2017 priznala, že rolu Carrie veľmi neobľubovala. Napriek tomu jej zarobila obrovské množstvo peňazí, po každej epizóde si prilepšila o niekoľko miliónov dolárov. Len za prvé tri série zarobila okolo 50-miliónov. Rozhodne jej to teda stálo za to!

Zac Efron ako fešák Troy v High school musical

Herec sa nikdy netajil tým, že k tejto postave talentovaného krásavca a hviezdy strednej školy mal obrovský odpor. „Keď sa na túto rolu pozerám po rokoch, stále mám chuť tomu chalanovi nakopať zadok,“ uviedol pre britský časopis Men's Fitness. Podľa neho bol Troy síce cool, no stále obrovské, nevyzreté decko. 

Jamie Dornan a jeho podnikateľ Christian Gray vo filme 50 odtieňov sivej

Herec verejne priznal, že toto nie je postava, s ktorou by bol kamarát. „Nie je to ten typ chlapa, s ktorým by som si rozumel, povedal v rozhovore pre GQ Australia z roku 2017. Vadilo mu, že je stále zachmúrený a takmer vôbec sa nesmeje. Všetci moji kamaráti sú bezstarostní a stále sa smejú. Nie je to ten typ, s ktorým by som vysedával v krčme.“ V inom rozhovore Dornan tiež priznal, že určité scény ho nesmierne znepokojovali. Niektoré scény z Červenej mučiarni mi boli nepríjemné,“ povedal pre CNN. Herec dodal, že veci, ktoré musel robiť svojej hereckej kolegyni Dakote Johnson mu neboli príliš po chuti. „Nikdy by som žene neurobil nič podobné.“

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 23:07