Evangelion je novým anime trhákom (ilu)twitter.com
StoryEditor

Na Amazon Prime Video sa objaví najnovší japonský anime trhák, pozrieť si ho môžeš v polovici augusta

TASR06.07.2021., 15:01h
Japonský anime trhák EVANGELION: 3.0 + 1.01 THRICE UPON A TIME bude 13. augusta uvedený exkluzívne na Amazon Prime Video. Najnovší film z legendárnej japonskej anime série bude mať premiéru vo viac ako 240 krajinách a teritóriách okrem Japonska. 
Lajkuj Brainee.sk na

Všetky tri predchádzajúce filmy zo série budú tiež exkluzívne k dispozícii na Prime Video. Spoločnosť Amazon Prime Video dnes oznámila exkluzívnu celosvetovú premiéru očakávaného japonského anime trháku EVANGELION:3.0+1.01 THRICE UPON A TIME ktorá sa uskutoční 13. augusta. Ide o štvrtú a poslednú kapitolu nového vydania filmu Evangelion. Za anime filmom, ktorý je najvýnosnejším zo všetkých filmov hlavného režiséra Hideakiho Anno a najnavštevovanejším filmom v japonských kinách v roku 2021, stoja režiséri Kazuya Tsurumaki, Katsuichi Nakayama a Mahiro Maeda a tiež legendárny tvorca, scenárista a hlavný režisér Hideaki Anno. Pri príležitosti finále série Prime Video vydá tiež tri predchádzajúce filmy: EVANGELION:1.11 YOU ARE (NOT) ALONE., EVANGELION:2.22 YOU CAN (NOT) ADVANCE., EVANGELION:3.33 YOU CAN (NOT) REDO. pre fanúšikov vo viac ako 240 krajinách a teritóriách.

Tento filmový trhák je japonský anime popkultúrny fenomén, ktorý rozpráva príbeh Evangeliona, umelého človeka a viacúčelovej humanoidnej zbrane, a Anjelov, neznámej formy života, ktorý sa odohráva po zničení Zeme kataklyzmatickou udalosťou. Vo filme vystupujú všetci pôvodní herci vrátane Megumi Ogata, Megumi Hayashibara, Yko Miyamura a pomocou najmodernejšej zobrazovacej technológie sa snažia ukázať osobnosti a vzťahy jedinečných postáv, ktoré bojujú o prežitie. Film bude dabovaný do desiatich jazykov vrátane angličtiny, francúzštiny, nemčiny, portugalčiny, španielčiny a taliančiny a ponúkne titulky v 28 jazykoch.

Od prvého uvedenia televízneho seriálu v roku 1995 mala séria Evangelion významný vplyv na japonskú popkultúru a pozdvihla žáner anime po celom svete. Legendárna anime séria sa potom znovu zrodila ako nová filmová séria Evangelion: New Theatrical Edition v roku 2007 a tento štvrtý a posledný film uvedený v marci v japonských kinách lámal rekordy v rámci filmov Hideakiho Anno, ako aj najnavštevovanejší film roka v japonských kinách. EVANGELION:3.0+1.01 THRICE UPON A TIME na Amazon Prime Video bude najnovšou verziou filmu, ktorá obsahuje prepracované scény a ktorá sa teraz uvádza do kín v Japonsku.

„Filmy EVANGELION vzrušujú fanúšikov už roky a my vieme, že po finále je na celom svete obrovský záujem,“ povedal Brad Beale, viceprezident pre celosvetové licencovanie obsahu Prime Video. „Som nadšený, že užívatelia služby Prime po celom svete majú konečne možnosť vidieť majstrovské dielo anime EVANGELION:3.0+1.01 THRICE UPON A TIME, rovnako ako tri predchádzajúce filmy.“

„Chcel by som poďakovať všetkým fanúšikom Evangelion na svete za vašu neutíchajúcu podporu,“ uviedol Hideaki Anno, tvorca, scenárista a hlavný režisér. „Hľadali sme najlepší spôsob, ako film ponúknuť fanúšikom v zámorí čo najskôr v náročnej situácii pre filmový priemysel počas epidémie COVID-19 a sme radi, že sme našli Prime Video ako partnera pre globálne streamovanie. Pre čo najlepší zážitok odporúčame sledovať film na veľkej televíznej obrazovke.“

Ide o štvrtý a posledný diel série Rebuild of Evangelion. Misato a jej anti-Nerv skupina Wille, dorazia do Paríža, mesta, ktoré je teraz červené kvôli coreizácii. Posádka vlajkovej lode Wunder pristáva na záchytnej veži. Na obnovu mesta majú iba 720 sekúnd. Keď sa objaví horda Evangelion Nerv, musí Mariina vylepšená jednotka Eva 8 zasiahnuť. Medzitým sa Šindži, Asuka a Rei túlajú po Japonsku.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 13:52