Instagram/Rachel Zegler
StoryEditor

Disney oznámilo, kto si zahrá Snehulienku a internet vybuchol. Je málo biela, hovoria ľudia

Miroslav Kamody24.06.2021., 16:30h
Disney pokračuje v remakoch svojich nestarnúcich klasík. Hlavnou postavou v novej snehulienke bude herečka Rachel Zegler, ktorá má kolumbijské korene.
Lajkuj Brainee.sk na

Gigantická továreň na radosť, filmové štúdio Disney, úspešne pokračuje v prinášaní hraných verzií svojich kreslených a animovaných klasík. Tentokrát sa vracia úplne na začiatok a prinesie remake svojho úplne prvého filmu - Snehulienky a siedmich trpaslíkov. 

Problém však prišiel po oznámení herečky, ktorá stvárni hlavnú postavu. Ide o mimoriadne talentovanú Rachel Zegler, ktorá má kolumbijský pôvod. To však mnohým nesedí s postavou Snehulienky, ktorá má pôvodne „snehobielu“ pokožku. Internet tak okamžite zareagoval a začali sa kopiť kritické komentáre o tom, že Disney opäť kazí pôvodné príbehy.

Nie je to pritom tak dávno, čo do postavy Malej morskej panny štúdio obsadilo afroamerickú herečku Halle Bailey. Faktom však zostáva, že Zegler má obrovský talent, o čom sa budeme môcť presvedčiť už tento rok v pripravovanom remake-u West Side Story, ktorý natočil Steven Spielberg a mladá herečka v ňom stvárnila hlavnú úlohu.

Aby toho nebolo málo, pred premiérou Snehulienky ju uvidíme ešte aj v pokračovaní komiksového Shazama! s podtitulom Fury of the Gods, čiže má dosť času presvedčiť skeptikov, že si úlohu v Snehulienke naozaj zaslúži. 

Podľa informácií portálu Deadline by sme mali dočkať o poznanie odlišného príbehu, než aký Disney vytvorilo v roku 1937. Netreba zabúdať, že Rachel si tvorcov získala aj svojimi speváckymi zručnosťami, ktoré budú v príbehu určite dôležité. 

Režisérom novej adaptácie slávneho príbehu je Marc Webb, ktorý sa postaral napríklad o romantický film 500 dní so Summer, oba diely Amazing Spider-Man či drámu Gifted s Chrisom Evansom. Premiéry by sme sa mali dočkať v roku 2022.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 08:28