Inštalatér, ktorý získal nahrávaciu zmluvu po tom, čo ho počuli spievať v práci, uvidí, ako sa jeho život premení na hollywoodsky film od scenáristu The Hunger GamesYoutube/On The Tools
StoryEditor

Inštalatér svojim spevom v kúpeľni zaujal producenta. Hollywood o ňom natočí film

som09.04.2022., 14:00h
Hollywood sfilmuje príbeh britského inštalatéra, ktorý vydal album vďaka tomu, že ho pri renovácii kúpeľne začul spievať hudobný producent. Osud remeselníka Keva Cranea a jeho netradičná cesta do hudobného biznisu zaujali filmárov natoľko, že od neho teraz kúpili práva na spracovanie jeho životných peripetií.
Lajkuj Brainee.sk na

Kev Crane, 50-ročný inštalatér z Leicestershire, sníval o tom, že keď vyrastie, bude spevákom. Svojho sna sa však vzdal a začal sa živiť ako inštalatér. Píše The Daily mail.

„Keď som mal 28 až 30 rokov, môj život bol pre mňa skôr prekážkou,“ povedal. „Mal som dom, normálnu prácu. Vzdal som sa toho sna.“  

Keď Britániu zasiahla pandémia koronavarísu rozhodol sa, že svoj čas navyše využije na dokončenie albumu, ktorý začal pred 15 rokmi, a vybudoval si vlastné štúdio vo svojom dome v Leicestershire. 

Spievajúci inštalatér 

Minulý august si popri zariaďovaní kúpeľne v dome Paula Conneallyho, majiteľa vydavateľstva New Reality Records v Loughboroughu, tak ako vždy, pospevoval.

Connellyho jeho hlas zaujal. Požiadal inštalatéra, či by si mohol vypočuť album, na ktorom Kev začal pracovať ešte pred rokmi, a nakoniec sa rozhodol ponúknuť mu nahrávaciu zmluvu. 

„V minulosti som sa veľmi snažil, aby to vyšlo, no nestalo sa tak. Keď sa spev stal pre mňa iba hobby, zrazu sa to udialo,“ povedal pre mediálnu spoločnosť On The Tools.

Námet na Hollywoodsky film

Keď si jeho príbeh vypočuli hollywoodski producenti Stacy Sherman a Billy Ray, ktorí spolu napísali Hunger Games a kapitán Phillips, Kevovi ponúkli hollywoodsku filmovú zmluvu. 

„Je to, ako keby sa to všetko dialo niekomu inému. Nikdy by som ani na minútu nepomyslel, že sa to môže prihodiť práve mne,“ povedal BBC Crane.

Podľa Sherman je príbeh spievajúceho inštalatéra pre film ako stvorený. „Čo môže byť lepšie?Opravené sifóny, zmárnené sny, zlomené srdce, nádej a britská hudba,“ povedala filmárka.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 03:02